Ножица Hoffmann Solingen, Карбоний

67.20лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1311
Прегледи на продукта: 1918
Количество:     

Информация за Ножица Hoffmann Solingen, Карбоний от онлайн магазин Стилист БГ


Ножица Hoffmann Solingen, Карбоний

Материал: Карбоний

Размер: 5"; 5 1/2"; 6"

Производител: Hoffmann Solingen – Германия

Качество, здравина и удобство с марка Hoffmann Solingen

Световните пазари предлагат различни режещи инструменти, но инструментите с марка Solingen си остават символ на престиж. Използвани професионално, инструментите на марката доказват, че професионалистът държи на своята работа и се стреми да я извърши по най-добрия възможен начин. Фризьорските ножици на Solingen са инструментите, доказващи не само любов към професията, но и отговорност към нея.

Какво ще откриете при нас?

Стилист.БГ е магазинът, в който ще откриете едни от най-добрите фризьорски ножици, сред които и различни модели с марка Hoffmann Solingen. Ние държим да предложим на своите клиенти най-качествените и дълготрайни инструменти, с които се работи не само леко и прецизно, но и в продължение на много години. Представяме ви професионална фризьорска ножица Hoffmann Solingen Карбоний, която е типична за прочутата германска марка, но нестандартна за масовия потребител.

Марката Solingen е заложила на Карбония не случайно. Той се отличава с много висок модул на еластичност (модул на Юнг), напълно съизмерим с този на стоманата, като при някои разновидности неговата издръжливост достига показатели от порядъка на 700 MPa. В същото време Карбоният е средно четири пъти по-лек от стоманата и с 40% по-лек от алуминия. Тази негова лекота е причината марката да го избере за създаването на един професионален инструмент, който няма да умори или напрегне ръката при продължителна работа.

Ергономичност и прецизност

Отличителен белег за тази фризьорска ножица е нейната ергономичност. Специалният ѝ дизайн дава възможност за извършване на различни по вид подстрижки, като това може да бъде основно подстригване или леко оформяне на детайли в прическата. Удобството, което тази ножица осигурява на ръката, ще ви накара да се убедите сами, защо Solingen е №1 сред производителите на професионални режещи инструменти. С гумени уплътнения на отворите за пръсти, с леко и невероятно точно рязане – тази ножица ще ви позволи да докажете любовта си към своята работа.

Подобни продукти