Професионална ножица Osaka Gold Cut 5.5"

105.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1299
Прегледи на продукта: 916
Количество:     

Информация за Професионална ножица Osaka Gold Cut 5.5" от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална ножица Osaka Gold Cut 5.5"

Материал: висококачествена закалена японска стомана

Размер: 5.5"

Опора за пръст

Регулищ винт

Цвят: сребрист/златист

Внесете стил в ежедневната си работа

Стилист. БГ ви дава възможност да внесете солидна нотка стил и неповторимост в своята работа. Всеки фризьор има своя любима професионална ножица, но малко са моделите, които наистина се отличават. Ако искате да впечатлите своите клиенти и колеги, изберете една различна фризьорска ножица – различна, като визия и различна, като работа.

Удобство

Малко са професионалните ножици, които са толкова удобни, колкото Osaka Gold Cut. Този инструмент е не само прецизен и здрав, но изключително удобен и приятен за работа. Формата на отворите за пръсти, цялата ергономичност на ръкохватката и опората за пръст няма да позволят на ръката ви да се умори, дори и в най-натоварените работни дни. Лекотата на рязане с този инструмент е причината всеки, който го е опитал да се влюби в него завинаги.

Материал

Тази ножица е изработена от най-здравата и устойчива на въздействия стомана – японската. Видът на стоманата, както и нейната твърдост са сигурна предпоставка за дългогодишна употреба на инструмента. Закалена по специална технология, неръждаемата японска стомана няма да допусне корозия и образуване на петна. Химичните продукти, използвани във фризьорството могат да нанесат сериозни поражения на всеки друг инструмент, но не и на този, който е максимално защитен срещу тях.

Прецизност

Всеки фризьор иска неговата ножица да реже перфектно, точно и гладко. Това е важно и за клиента, тъй като, некачествено режещите ножици нанасят сериозни щети на косата в бъдеще. Човешкият косъм е жив организъм и от начина, по който ще бъде отрязан зависи неговата здравина в дългосрочен план. Някои дребни детайли от подстрижката, като оформяне на бакембарди, брада, мустаци и линия на врата изискват много точен срез, какъвто само ножици с качеството на Osaka могат да ви гарантират.

Доверете се на Стилист.БГ и японското качество, за да разполагате с един стилен, прецизен и изключително здрав професионален инструмент.

Подобни продукти
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ