Професионална ножица Osaka Good Cut 5.5"

135.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1274
Прегледи на продукта: 1309
Количество:     

Информация за Професионална ножица Osaka Good Cut 5.5" от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална ножица Osaka Good Cut

Материал: Висококачествена закалена японска стомана

Размер: 5.5"

  • Удобна ръкохватка
  • Опора за пръст
  • Регулиращ винт
  • Микронаточени остриета

Защо това е вашата ножица за подстригване?

Всеки фризьор си има любима ножица за подстригване или ако все още не я е открил, той продължава да я търси.Стилист.БГ слага край на вашето търсене, защото Osaka Good Cut е професионална ножица, която ще задоволи всичките ви изисквания за прецизност, удобство и здравина.

Материал:

Нашата Osaka Good Cut е изработена от най-качествена японска стомана, закалена по специална технология. Специалната закалка на стоманата прави този инструмент практически вечен. Osaka няма да се деформира да допусне корозия или образуване на петна или да се захаби след дългогодишна употреба. Микронаточените ѝ остриета ще режат все така леко, точно и прецизно, както в деня, в който сте я купили.

Функционалност

С размер 5.5", Osaka Good Cut е подходяща за всички видове подстрижки. С нея можете да оформяте детайли, като бакембарди, линия на врата и дължина на брада и мустаци, да изтънявате косата и да извършвате цялостно подстригване. Еднакво удобна за всяка операция, тази професионална фризьорска ножица е отговор на всичките ви въпроси.

Удобство

Този модел има много удобна ергономична ръкохватка. Странната ѝ, екстравагантна форма не само ще ви отличи от вашите колеги, но и ще улесни значително вашите движения при оформяне на различните подстрижки. С много функционалната си опора за пръста, Osaka ще ви помогне да постигнете хирургична точност в оформянето на детайли и в същото време ще намали напрежението в ръката. Лекотата на рязане е търсен ефект при много от фризьорите, защото умората и болката в ръката могат да разрушат тяхната кариера.

Подходяща за всеки тип коса

Този модел има регулиращ разстоянието между челюстите винт, който дава възможност лесно да изберете най-подходящата опция, според плътността и структурата на всяка коса. Благодарение на тази чудесна възможност за вас няма да има неудобни за обработка коси и недоволни от качеството на подстрижката клиенти.

Подобни продукти