Фризьорска ножица Jowell Tokosha 5"

144.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1284
Прегледи на продукта: 1244
Количество:     

Информация за Фризьорска ножица Jowell Tokosha 5" от онлайн магазин Стилист БГ


Фризьорска ножица Jowell Tokosha 5"

Метериал: Японска неръждаема стомана тип SUS 440J2

Твърдост на стоманата: 58-59 HRC

Включен кожен калъф

Гумени уплътнения на отворите за пръсти

Опора за пръст

Обща дължина: 14.5см

Дължина на остриетата: 5см

Made in Japan

Стилист.БГ ви прави уникално предложение – професионална японска ножица с изключително качество на невероятно изгодна цена. С нея ще можете да работите на практика през цялата си кариера, след което можете спокойно да я завещаете на своите внуци. Тази ножица със сигурност ще ви служи дълго, създавайки удобство, за каквото не сте и мечтали.

Материал

Изработена от най-здравата стомана – японската, Jowell Tokosha няма да се захаби и повреди при ежедневния контакт с водата и химикалите, които се използват във фризьорството. Видът на стоманата е SUS 440J2, а нейната твърдост: 58-59 HRC. Размерът на модела е 5’’, което е оптималният размер за най-масово използваните ножици за подстригване.

Прецизност

С този професионален инструмент се работи изключително прецизно. Заостреният му връх дава възможност за точност при оформянето на детайли, като линия на врата, бакембарди, брада и мустаци. Опората за пръст също помага значително при нуждата от по-внимателно рязане и същевременно предотвратява напрежението и болката в ръката.

Удобство

Удобството на дори най-капризният фризьор е напълно гарантирано при подстригване с тази японска ножица. Ергономичната форма на ръкохватката, заедно с гумените уплътнения на отворите за пръсти ще ви позволят да преминете дори най-натоварения ден, без ръката ви да изпита какъвто и да е дискомфорт или умора. При необходимост опората за пръст може да се сваля, като за целта не е необходим допълнителен инструмент или специфични умения.

Съхранение

Правилното съхранение на един деликатен инструмент, какъвто е фризьорската ножица има решаващо значение за нейната дълга експлоатация и качествено рязане, затова Стилист.БГ ви предлага Jowell Tokosha в удобен и елегантен кожен калъф. Калъфът за съхранение разполага с отвори за правилно позициониране на инструмента и лесно и сигурно закопчаване с помоюта на цип.

Подобни продукти