Професионална ножица Hoffmann Inox 5 1/2"

50.40лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1301
Прегледи на продукта: 1084
Количество:     

Информация за Професионална ножица Hoffmann Inox 5 1/2" от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална ножица Hoffmann Inox – 5 ½"

Материал: Неръждаема стомана Inox

Матирано покритие

Класическа визия

Уникална прецизност при рязане

Не се заблуждавайте от семплата визия на тази професионална ножица за подстригване. Тя наистина ще ви изненада със своята практичност, точност и дълготрайност. Този професионален модел притежава всички качества на модерните инструменти, като устойчивост на всякакви въздействия, гладко и безопасно за косъма рязане и удобство при употреба дори при продължителна работа.

Какво ви предлага Стилист.БГ?

Онлайн магазинът на Стилист.БГ предлага едни от най-качествените уреди и инструменти за козметични и фризьорски салони. Сред оборудването за фризьорски салони е нашата богата колекция от професионални ножици, където дори най-взискателните фризьори ще могат да намерят инструмента, за който са мечтали и то на удивително изгодна цена.

Ножица Hoffmann Inox е модел, създаден от най-престижната компания за производство на режещи инструменти Solingen с подразделение Hoffmann Solingen, специализирано предимно в производството на професионални фризьорски ножици. Този модел е горд представител на инструментите, които могат да бъдат достъпни за абсолютно всички.

Модел Hoffmann Inox

Различното при модел Hoffmann Inox 5 ½" е материалът, от който е изработен. Тази професионална фризьорска ножица е направена от висококачествена неръждаема стомана Inox, специфичното за която е, че тя е устойчива на петна, трудно се поддава на корозия и не ръждясва толкова лесно, както обикновената стомана. Стоманата Inox се различва от обикновената по наличието на хром в нейния състав, който драстично пременя нейните свойства и издържливост.

Хромът е познат със свойството си да взаимодейства с кислорода във въздуха и да създава много фин защитен слой, предпазващ стоманата от корозия. Уникално свойство на неръждаемата стомана е т.нар. самозапечатване (self-pasivation), при което дори повърхностния слой да бъде разрушен, той бързо се възстановява и предпазва стоманата от корозия.

Семплият дизайн на ножица Hoffmann Inox съвсем не лишава фризьора от удобоство, лекота на рязане и отлична прецизност. Всичко това ще откриете в този модел, заедно с удоволствието да използвате работен инструмент с марка Solingen.

Подобни продукти