Филажна ножица Osaka с редки зъби - 5.5''

120.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1203
Прегледи на продукта: 1522
Количество:     

Информация за Филажна ножица Osaka с редки зъби - 5.5'' от онлайн магазин Стилист БГ


Филажна ножица Osaka с редки зъби – 5.5"

Характеристики:

  • Размер: 5.5"
  • Материал: висококачествена неръждаема японска стомана
  • Вид на модела: едностранно режеща
  • Брой зъби: 16
  • Опора за пръст
  • Регулиращ челюстите винт
  • Предназначение: за отнемане на голямо количество коса с един срез – накълцан ефект

Ножиците Osaka са едни от най-качествените професионални инструменти, поради което онлайн магазинът на Стилист.БГ ви ги предлага в огромно разнообразие. Те са изработени така, че да отговорият на изискванията на всеки фризьор за удобство, качество и прецизност. Отличаващи се с изключителна здравина и прецизност на рязане, ножиците Osaka ще ви служат през целия ви живот по абсолютно безупречен начин.

Филиране на косата

Изтъняването на косата е процедура, изискваща специални умения и опит. С помощта на филиращите ножици, обаче, всеки може да изтъни косата перфектно и напълно равномерно за минимално време и с минимум усилия. В зависимост от броя зъби и разстоянието между тях, всяка филажна ножица може да отнема различно количество коса при един срез. Всеки фризьор трябва да разполага с няколко различни филажни ножици, за да може да изтъни косата по различен начин и в различна степен.

Какво ви предлагаме ние?

Стилист.БГ ви предлага едностранно режеща филажна ножица с едри зъби. Тя е предназначена за отнемане на голямо количество коса с един срез и за прически с така наречния "накълцан" ефект. Тази професионална ножица е изработена от висококачествена японска стомана, отличаваща се с изключителна здравина и устойчивост на неблагоприятни въздействия. Тя няма да допусне образуването на петна, корозия и деформация, каквито химикалите, използвани във фризьорството са способни да предизвикат.

С изключително удобна и ергономична ръкохватка, идеално оразмерени отвори за пръстите и опора (водач) за пръста, този инструмент ви дава прецизност и лекота на подстригване, каквито не сте срещали с други модели ножици. Моделът разполага с удобен за употреба регулиращ винт, определящ разстоянието между челюстите, така че да се избере най-подходящата степен на рязане, според плътността и структурата на косата.

Подобни продукти