Фризьорска ножица Atlas 5.5"

26.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1212
Прегледи на продукта: 1324
Количество:     

Информация за Фризьорска ножица Atlas 5.5" от онлайн магазин Стилист БГ


Фризьорска ножица Atlas 5.5"

Характеристики:

  • Материал: висококачествена неръждаема стомана
  • Удобна пластмасова ръкохватка
  • Гумени уплътнения на отворите за пръсти
  • Скосен, заостен връх
  • Подходящи за подстригване и оформяне на детайли
  • Размер: 5.5"

Производител: MP Hair – Италия

Предлагаме ви една качествена и удобна професионална ножица, с която всеки професионалист или любител ще може с лекота да извършва различни по вид подстрижки. Тази ножица е подходяща както за подстригване на коса, така и за оформяне на детайли, като това могат да бъдат: линия на врата, бакембарди, брада и мустаци. С изключително удобна ръкохватка, тази ножица е един много функционален инструмент.

Особеното при този модел е пластмасовата ръкохватка с гумени уплътнения на отворите за пръсти. Това удобство ще ви позволи да работите дълго, без никакво напрежение или дискомфорт в пръстите или ръката. Специалната форма на ръкохватката и нейното покритие имат за цел да сведат до минимум опасността от изплъзване на ножицата от ръката по време на работа.

Италианско качество

Тази професионална фризьорска ножица е дело на престижната италианска марка MP Hair, позната на всички професионалисти, като производител на най-качественото професионално оборудване за разкрасяване . Внимателно подбраният материал, от който са изработени режещите остриета гарантират дълъг експлоатационен живот на ножицата с непроменен начин на рязане. Неръждаемата стомана е неподатлива на захабяване и корозия, а специфичната технология на заточване ви гарантира безупречно и гладко рязане в продължение на години.

Приложение

Подходяща за професионална употреба и домашни подстрижки, ножица Atlas 5.5’’ ви гарантира максимално удобство и отлични резултати. Правилното съхранение и редовна поддръжка ще ви осигурят идеална работа от страна на този прецизен инструмент. Ние от Стилист.БГ ви съветваме винаги да почиствате и подсушавате ножиците след употреба, а също и да смазвате редовно регулиращия винт, свързващ двете челюсти за по-леко и плавно рязане. Правилното съхранение на работните инструменти е ключът към тяхната дълготрайност, затова винаги използвайте специални кутии или калъфи за съхранение на своите ножици.

Подобни продукти