Филажна ножица за фрзьори

48.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: XB6027
Прегледи на продукта: 1026
Количество:     

Информация за Филажна ножица за фрзьори от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Филажна ножица за фризьори

Предназначение: За изтъняване и оформяне на коса

Модел: XB6027

Вид: Едностранна

Материал: японска стомана HITACHI

Вид на стоманата: JP440C, 60-1HRC

Твърдост: 9CR13, 58-59HRC

Брой зъбци: 27

Размер:6’’

Производител: NO.VA Professional

Много от съвременните фризури изискват качествено и прецизно изтъняване на косата, за да се получи визията, която клиентът желае. Ако в миналото за целта са ползвали бръснач, то днес този остарял и вреден за косата метод е отдавна забравен. Днес всеки професионален фризьор разполага с ножица, създадена специално за целта, на чието качество и прецизност може да разчита.

Предлагаме Ви професионална филажна ножица, изработена по всички изисквания на съвременното фризьорско оборудване. За нейната изработка са използвани най-качествените материали в света, които ще гарантират дългия експлоатационен живот на инструмента.

Ножицата се отличава с нестандартен и стилен дизайн и ергономична форма на ръкохватката, която ще позволи на всеки фризьор да работи продължително време, без да се умори ръката му. Опората за пръст на този модел ще осигури прецизно рязане, като в зависимост от желанието на професионалиста тя може да се сваля и поствя с лекота.

Както всички професионални ножици на NO.VA Professional и този модел е изработен от висококачествена японска стомана Hitachi, позната по света със своята устойчивост на деформация, захабяване на остриетата и корозия. Ножицата разполага с регулиращ челюста винт, определеящ степента на рязане, според структурата на косата и визията на прическата.

Професионалната филажна ножица на NO.VA е едностранно назъбена и притежава 27 зъба, което я прави способна да отнеме около 50% коса при един срез. По този начин няма да се налага да се повтаря един и същ кичур, за което да се губят ценно време и усилия.

Този професионален модел филажна ножица е с размер 6’’ и ще служи прецизно и качествено в продължение на дълги години на всеки професионалист, който полага необходимите грижи за своя работен инструмент.

Подобни продукти