Комплект професионални ножици Kasho 5.5"/6.0'"

340.00лв.
  • Гласове: 3 Рейтинг: 2.7
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1219
Прегледи на продукта: 1601
Количество:     

Информация за Комплект професионални ножици Kasho 5.5"/6.0'" от онлайн магазин Стилист БГ


Комплект професионални ножици Kasho 5.5"/6"

Комплектът включва:

1бр. ножица тип "slide"

1бр. филажна ножица

1бр. кожен калъф.

Характеристики:

  • Вид на стоманата: JP440C
  • Твърдост на стоманата: 62HRC
  • Дължина на ножиците: 15.5см
  • Цвят: черен и син.
  • Налични размери: 5.5" и 6.0"

Защо да изберете този комплект?

Всеки фризьор има нужда от поне няколко вида ножици. Стилист. БГ ви дава възможност да закупите комплект, включващ най-необходимите видове ножици, като тяхното качество и здравина ще ви гарантират прецизно и леко рязане през цялата ви работна кариера. Предназначен за професионална употреба, този комплект ще се окаже най-добрия подарък, от който ще можете да се възползвате не само вие, но и вашите клиенти. Цената на този комплект е толкова атрактивна, че едва ли бихте устояли на това изкусително предложение.

Какво ви предлага Стилист.БГ?

Филажна ножица Kasho

Ние ви предлагаме две ножици Kasho с размери 5,5" и 6.0". Филажна ножица с едностранно разположени зъби е предназначена за плавно и деликатно изтъняване на косата при един срез. Ножицата е подходяща за оформяне на обемни прически чрез специфично изтъняване на отелни части от косата. Нейните перфектно наточени остриета ви гарантират гладко и леко рязане и равномерно изтънена коса.

Ножица тип Slide

Ножица, създадена за гладко плъзгащо подстригване на мокра и суха коса. С остриета, наточени по специална технология, тази професионална ножица ще реже след години точно както в деня, в който сте я купили. Изработени от висококачествена японска стомана и двата модела няма да се променят, независимо колко дълго и интензивно ги използвате. Японската стомана е известна по цял свят със своята устойчивост на влага и всякакви неблагоприятни въздействия.

Удобство

Стилист.БГ ви предлага едно невероятно удобство под формата на две професионални ножици. Те са удобни за работа, точни и прецизни и разполагат с опора за пръст, гарантираща лесно и безпогрешно подстригване. И за да бъде вашето удобство още по-пълно, ние ви предлагаме този комплект професионални ножи в красив кожен калъф за съхранение, в който най-важните ви инструменти ще бъдат максимално защитени от повреждане.

Подобни продукти