Комплект професионални ножици и бръснач JAGUAR

166.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 227
Прегледи на продукта: 3091
Количество:     

Информация за Комплект професионални ножици и бръснач JAGUAR от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Комплект професионални ножици и бръснач Jaguar Solingen

Ножиците са най-важният инструмент за професионалния фризьор. От тяхното качество зависи визията на подстрижката и здравината на косъма, почти колкото и от уменията на професионалиста, работещ с тях.

Представяме Ви чудесен професионален комплект ножици и бръснач от серията Jaguar, изработен от Солинген Германия - най-добрата марка за професионални фризьорски ножици, известна със специално заточената си стомана, гарантираща  дълъг живот на инструментите, произведени от нея.

Марката Solingen е символ на качесто и всеки, уважаващ себе си и своите клиенти фризьор се стреми да разполага с ножици на този производител.

Професионалната ножица за подстригване, присъстваща в комплекта е подходяща както за дамско, така и за мъжко подстригване. Тя има самонаточващи се режещи остриета, гарантиращи дълъг живот и качество на подстригване, при ежедневно натоварване. Тази ножица има ергономичен дизайн, осигуряващ удобство и лекота на работа за фризьора и с нея може да се извършва подстригване на всякакъв тип коса, както и да се оформят линия на врата, мустаци, бакембарди и др.

Филажната ножица от серията Jaguar е подходяща за филиране (изтъняване) на всеки тип коса. Тя също има самонаточваща се режеща част, благодарение на която ще имате чудесна филажна ножица дълго време, дори при голямо натоварване на работа.

Бръсначът към комплекта е предназначен предимно за работа в бръснарци и салони за мъжко подстригване, но може да се ползва за оформяне на детайли във фризурата, както и при някои дамски прически. Той също е изработен от висококачествена стомана, която е отличителен белег на всички продукти с марката Solingen.

Кобурът за кръста към този комплект осигурява максимално удобство на фризьора и бърз достъп до всеки един от присъстващите компоненти по време на работа. Целият комплект ще донесе не само лекота по време на работа, но и удоволствие от перфектно извършените подстрижки.

Комплектът съдържа:

  • Ножица за подстригване Jaguar 5’’/ 13см
  • Филажна ножица (едностранна) Jaguar 5.5’’/14см
  • Професионален бръснач Jaguar
  • Красиво украсен кобур за носене на кръста

Модел: Jaguar

Solingen Германия

Подобни продукти