Ножица от японска стомана

48.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6105
Прегледи на продукта: 1010
Количество:     

Информация за Ножица от японска стомана от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Професионална ножица от японска стомана

Предназначение: За професионално подстригване на коса

Модел: NO.VA Professional MS-55

Размер: 5.5’’

Характеристики:

  • Елегантна визия и ергономична форма;
  • Специално проектирана ръкохватка за удобен и надежден захват;
  • Висококачествена японска стомана Hitachi;
  • Размер: 5.5’’

Ножицата, като неизменна част от фризьорския инструментариум е ежедневно изложена на влиянието на влага и козметични продукти с различен произход. Поради тази причина професионалната фризьорска ножица трябва да бъде изработена от качествен материал, устойчив на различни вредни влияния, гарантиращ здравината, удобството и прецизността на инструмента.

Представяме Ви професионална фризьорска ножица NO.VA Professional MS-55, отличаваща се със стилен дизайн и ергономична форма. Тя има специално проектирана ръкохватка, осигуряваща удобство на ръката на професионалиста за прецизно и безопасно подстригване.

Този модел фризьорска ножица е изработена от здрава, закалена японска стомана Hitachi, позната на професионалистите, като един от най-добрите материали, използвани за производството на професионални инструменти. Благодарение на своето високо качество ножицата ще служи дълго на своя собственик, при подходящи редовни грижи за нейното състояние.

Модел MS-55 е с размер от 5.5’’ и е подходящ както за мъжко, така и за дамско подстригване, а също и за оформяне линията на врата, ушите, бакенбарди, брада и мустаци. Нейните прецизно наточени остриета ще осигурят не само перфектни модерни подстрижки, но и здравина на косата в дългосрочен план.

Както всички професионални модели ножици за подстригване и този модел трябва да бъде поддържан и съхраняван правилно, с цел да се осигури дълъг работен живот на инструмента и добър професионален помощник на фризьора.

За този модел ножица може да се закупи допълнително калъф за съхранение, както и колан, тип ‘’кобур’’ за носене на кръста, за маскималено бърз и удобен достъп до най-важния и ценен фризьорски инструмент.

Качествена японска стомана Hitachi, ергономична форма за максимално удобство и прецизно наточени режещи остриета – всичко това ще Ви даде възможност за лесно и бързо извършване на подстрижките, ще направи работата Ви по-приятна, а клиентите много по-красиви и доволни от Вашата работа.

Подобни продукти