Ножица Hitachi стомана

48.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6104
Прегледи на продукта: 746
Количество:     

Информация за Ножица Hitachi стомана от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Професионална фризьорска ножица Hitachi – стомана

Предназначение: За професионално подстригване на коса

Модел: NO.VA Professional P55

Размер: 5.5’’

Ножицата е един от най-важните инструменти от оборудването на фризьора. Без нейното качество и удобство той не може да предложи на своите клиенти чудесни подстрижки, независимо от своите умения и професионализъм.

Професионалните фризьори избират много внимателно своите ножици, като задължително условие е професионалният инструмент да отговаря на всички критерии за качество и да осигурява, така необходимото удобство при продължителна работа.

Представяме Ви професионална ножица с елегантна и ергономична форма, осигуряваща удобен и надежден захват, без да се изморява ръката при продължителна работа. Нейната релефна дръжка е специално конструирана, с цел да се избегне изплъзване на уреда по време на работа, с което се гарантира пълната безопасност на фризьор и клиент.

Ножица модел: Р55 е изработена от висококачествена закалена стомана, гарантираща дълъг работен живот на инструмента. Японската стомана с марка Hitachi отдавна се е превърнала в гарант за качество и не случайно всеки професионалист избира този материал, закупувайки своите професионални инструменти.

Стоманената ножица Hitachi е подходяща както за дамско, така и за мъжко подстригване. С нея могат лесно и прецизно да се подстригват коси с всякаква дължина и структура, както и да се оформят линия на врата, ушите, бакенбарди, брада и мустаци.

Към тази качествена професионална ножица би трябвало да се отнасяте изключително внимателно, полагайки ежедневни грижи, тъй като тя ще Ви се отблагодари многократно, давайки Ви възможност да работите с перфектен инструмент в продължение на много години.

За повече удобство можете да оборудвате своята професионална ножица с удобен калъф за съхранение, като той може да бъде и тип ‘’кобур’’, който да носите на кръста, за да Ви бъде винаги под ръка, без да губите време и усилия по време на работа.

Характеристики:

  • Елегантна визия и ергономична форма;
  • Релефна дръжка за удобен и надежден захват;
  • Висококачествена японска стомана Hitachi;
  • Размер: 5.5’’
Подобни продукти