Елегантна фризьорска ножица

59.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: Q57BK
Прегледи на продукта: 1093
Количество:     

Информация за Елегантна фризьорска ножица от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Елегантна фризьорска ножица NO.VA Professional

Модел: Q57BK

Размер: 57"

Ножицата е продължение на ръката на фризьора и най-трудният за овладяване инструмент в неговата работа. За да може да извършва качествени и красиви подстрижки фризьорът се нужадае не само от умения и добра техника, но и от качествена професионална ножица, която да реже прецизно, без да накъсва и уврежда косата.

Предлагаме Ви невероятно удобна и елегантна ножица, с която работа на фризьора ще бъде много по-лесна и прецизна. Тя е модел Q57BK на марката NO.VA Professional и се отличава със своята иновативна визия и удобство при продължителна работа.

Ръкохватката на тази фризьорска ножица е специално проектирана, така че да приляга идеално на всяка ръка, без да я изморява по време на дългите часове работа във фризьорския салон. Именно нейното удобство я прави предпочитана от милиони фризьори по света, които знаят от личен опит, колко трудна задача е красивата подстрижка.

Ножицата е изработена от висококачествена японска стомана Hitachi, устойчива на влага и други неблагоприятни условия, което гарантира дълъг работен живот на инструмента. Нейните самонаточващи се остриета ще Ви бъдат верен помощник в работата дълги години наред, стига да я ползвате и съхранявате правилно.

Ежедневното почистване, полиране и смазване на ножицата е задължителна част от грижата за нейния дълъг живот и всеки професионален фризьор полага тази грижа, с цел да запази дълго своя най-важен инструмент.

Повечето работещи с професионални уред фризьори съхраняват своите ножици в специален калъф, който може да бъде тип "кобур" - носен на кръста, за да бъде на една ръка разстояние винаги, когато е необходима.

Модел Q57BK е подходяща както за основно подстригване, така и за оформяне линията на врата и ушите и подстригване на брада и бакембарди. Тя е еднакво приложима при мъжко и дамско подстригване и ще превърне всяка подстрижка, извършена от Вас в произведение на изкуството.

Подобни продукти