Двустранна филажна ножица Hoffmann Solingen, Карбоний

66.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 4.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1312
Прегледи на продукта: 2287
Количество:     

Информация за Двустранна филажна ножица Hoffmann Solingen, Карбоний от онлайн магазин Стилист БГ


Двустранна филажна ножица Hoffmann Solingen, Карбоний

Материал: Карбоний

Размер: 6.5"

Производител: Hoffmann Solingen – Германия

Качество, здравина и дълготрайност с марка Hoffmann Solingen

Марката Solingen е заложила на метала Карбоний при производството на тази професионална ножица. Този материал се отличава с много висок модул на еластичност (модул на Юнг), напълно съизмерим с този на стоманата, като при някои разновидности неговата издръжливост достига показатели от порядъка на 700 MPa. В същото време Карбоният е средно четири пъти по-лек от стоманата и с 40% по-лек от алуминия. Тази негова лекота е причината марката да го избере за създаването на един професионален инструмент, който няма да умори или напрегне ръката при продължителна работа.

Модел

Стилист.БГ ви предлага една нестандартна – двустранно назъбена филажна ножица, предназначена специално за изтъняване на коса. Интересното при нея е двустранното назъбване на двете челюсти, с което се отнема по-голямо количество коса при един срез. Този модел е създаден да улесни максимално фризьора при оформянето на плавен или по-отчетлив преход в подстрижката, както и за създаване на предпочитания от мнозина накълцан ефект.

Прецизност

Материалът, дизайнът, както и самото име на производителя показват, че тази двустранна филажна ножица реже с изключителна лекота и точност. Специалната технология на заточване гарантира един много дълъг работен живот на инструмента. Използвана и съхранявана правилно, ножица Hoffmann Solingen Карбоний ще ви служи през цялата ви практика по същия начин, както в самото начало.

Удобство

Тази елегантна и функционална фиризьорска ножица е и невероятно удобна. Уникалната лекота и нежност на материала ще ви позволят да работите без умора в продължение на дълги часове, постигайки винаги безупречни резултати. Моделът може да се използва както с дясна, така и с лява ръка, тъй като не притежава опора за пръст, която да пречи на движения. С този инструмент вие неизменно ще се отличите от своите колеги и ще създавате прически, за които дълго ще се говори.

Подобни продукти