Фризьорски бръснач Feather Japan

48.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1275
Прегледи на продукта: 1958
Количество:     

Информация за Фризьорски бръснач Feather Japan от онлайн магазин Стилист БГ


Професионален бръснач за подстригване Feadher Japan

Материал: неръждаема японска стомана; пластмаса

С отвор и опора за пръст

Сгъваем

Производител: Feather –Япония

Предназначение: За изтъняване и оформяне на коса

Какво е приложението на фризьорския бръснач?

През годините прическите се променят, а с тях и техниките на подстригване. Ако и до днес основният инструмент за подстригване и оформяне на косата си остава ножицата, то много фризьори също използват техника за изтъняване (филиране) на косата, която се постига с професионален фризьорски бръснач.

Бръсначът е инструмент, който изисква изключителни грижи от страна на фризьора, тъй като неговото острие се захабява значително по-бързо, отколкото режещите остриета на фризьорските ножици. Недостатъчно острият бръснач може да нанесе сериозни поражения на косата, затова неговото качество и постоянна подръка са от изключително значение.

Какво ви предлагаме ние?

Стилист.БГ предлага на всички професионални фризьори, разполагащи с достатъчно опит и умения един професионален фризьорски бръснач, който ще им позволи да бъдат новатори в своята професия и да предлагат подстрижки, каквито малко техни колеги предлагат.

Инструментът се отличава с изключително качество на изработката, което гарантира неговия дълъг работен живот, както и доброто състояние на косата, след подстригване. Моделът има добре балансирано тегло и ергономична форма на държача, което ще улесни максимално професионалиста по време на работа.

Режещото острие е изработено от висококачествена закалена японска стомана – устойчива на корозия и деформация, която се наточва и почиства изключително лесно. С този инструмент оформянето и изтъняването на косата ще бъде лесно, а прическите изключително въздушни, перфектно оформени и лесни за поддържане.

От изключителна важност за доброто състояние на косата след изтъняване с бръснач, освен добре наточеното острие е и техниката на рязане, която трябва да бъде съобразена със структурата на косъма и формата на прическата. Бръсначът на японската компания Feather има невероятно удобна ръкохватка с отвор и опора за пръст, улесняваща значително оформянето на подстрижката.

Характеристики на модела:

  • Професионален, сгъваем модел
  • Добре балансирано тегло
  • Ергономична форма на държача
  • Пластмасова дръжка
  • Острие от закалена японска стомана
Подобни продукти