Професионален тример Lametta Emerald

66.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1255
Прегледи на продукта: 1162
Количество:     

Информация за Професионален тример Lametta Emerald от онлайн магазин Стилист БГ


Професионален тример Lametta Emerald

Висока ефективност с титаниева глава

Технически характеристики:

  • Глава от титаний
  • Ширина на главата: 30мм
  • Батерия NIMH+
  • Време на работа: 45минути
  • 4 височини на рязане: 3,4,5,6мм
  • 7000 оборота в минута
  • Тегло: 105 грама

Производител: Axima – Италия

Защо този професионален тример заслужава да го притежавате?

Всеки фризьор иска да разполага с най-качественото професионално оборудване, включително машинките и тримерите за подстригване. Всеки посветен на работата си професионалист заслужава най-модерните и прецизни уреди за подстригване, а Lametta Emerald е в челото на каласацията за качествено фризьорско оборудване.

Стилист.БГ ви дава възможност да притежавате уред, с който ще работите лесно и приятно, предлагайки високо качество на подстрижките, навсякъде и по всяко време. Lametta Emerald е професионален тример, притежаващ отлични технически характеристики. Той разполага с прецизно режеща титаниева глава, позволяваща да постигате няколко височини на подстрижката.

Безкабелен режим на работа

Най-голямото удобство, което този професионален тример предлага е възможността за работа без неприятно оплитане и усукване на захранващия кабел. Благодарение на мощната NIMH+ батерия на уреда, вие ще можете да работите в продължение на цели 45 минути, дори на открито, без да сте зависими от електричество. Този компактен уред можете да носите със себе си винаги, когато пътувате, за да се погрижите са перфектната си визия.

Регулиране на височината на подстригване

Титаниевата глава на Lametta Emerald позволява регулиране за подстрижки с различна височина. Вие ще можете без да ползвате допълнителни приставки да подстригвате коси с височина 3, 4, 5, 6мм, като изборът на височина е максимално улеснен, така че да не губите никакво време при промяна на настройките.

Комфорт

Професионалният тример на италианската компания Axima е създаден да носи радост и да създава удобство. С него ще работите без никакъв проблем, дори ако нямате никакъв опит в подстригването. Уредът има ергономичен дизайн, осигуряващ здрав и стабилен захват, без изплъзване от ръцете по време на работа. Много прецизен, компактен и мощен – вие заслужавате именно този уред.

Lametta Emerald притежава LED индикатор и се предлага с две допълнителни приставки – гребен и зарядно устройство.

Подобни продукти