Тример за премахване на космите в носа и ушите

19.20лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1302
Прегледи на продукта: 1333
Количество:     

Информация за Тример за премахване на космите в носа и ушите от онлайн магазин Стилист БГ


Тример за премахване на косми в носа и ушите

Безкабелен режим на работа

Леко и безболезнено рязане

Компактен, лесно преносим уред

Възможност да бъдем винаги в отлична форма

Ако и вие сте от хората, които държат на своя външен вид и искат винаги и навсякъде да могат да се погрижат за своята визия, то Стилист.БГ има чудесно решение за вас. Ние ви предлагаме начин бързо и безболезнено да премахвате неестетичните косми, стърчащи от носа и ушите, от които страдат почти всички мъже.

Удобство

Най-голямото удобство на този тример за премахване на космите в носа и ушите са неговият безкабелен режим на работа и компактни размери, което ви дава възможност да носите уреда със себе си при пътувания в командировка или на почивка. Тримерът няма да заеме излишно място във вашия багаж и ще можете да го използвате практически навсякъде – дори на открито, защото той е напълно независим от електричество.

Прецизност и качество на рязането

Този мини тример за нежелано окосмяване ви гарантира леко и точно отрязване на космите в едни от най-чувствителните зони. Той не скубе при рязане, а премахва с лекота, всичко, което би могло да влоши вашата визия. Изключително качествените ножове ви гарантират напълно безболезнена операция, каквато не бихте постигнали при други методи на обезкосмяване.

За кого е предназначен този тример?

Този високотехнологичен уред е подходящ както за професионална, така и за лична употреба. Той може да намери широко приложение във всички салони, предлагащи мъжко подстригване, а също и в спа центрове и бръснарници. За всеки любител на изрядния външен вид, този качествен тример ще бъде една чудесна придобивка, която ще помогне да се поддържа безупречен външен вид.

Тримерите дават едно невероятно удобство. Те са уреди, без които съвременните мъже не могат. Космите в ушите и носа могат сериозно да повлияят на мнението на околните за вас, затова никога не допускайте небрежност, след като имате на разположение толкова удобни и достъпни уреди за разкрасяване.

Подобни продукти