Тример за косми в носа и ушите с допълнителна приставка

16.20лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 4.8
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1303
Прегледи на продукта: 1031
Количество:     

Информация за Тример за косми в носа и ушите с допълнителна приставка от онлайн магазин Стилист БГ


Тример за косми в носа и ушите с допълнителна приставка

Компактен уред

Безкабелен режим на работа

Две приставки: за косми в носа и ушите и за оформяне на брада и бакембарди

Какво представляват тримерите?

Тримерът за много хора е разновидност на машинката за подстригване на коса. Това в голяма стемен е вярно, но в някои случаи - не съвсем. Ако фризьорската машинка служи за подстригване на коса, то тримерът е създаден изцяло за премахване на нежелано окосмяване по лицето и тялото. Разликата е във вида на ножовете, които при тримерът са специално предназначени за рязане на различни по вид и структура косми.

Какво ви предлагаме ние?

Стилист.БГ ви предлага един компактен тример, който е еднакво подходящ и за професионална и за лична употреба. Неговото предимство е, че е много лек, компактен и удобен за пренасяне, което е голямо предимство за мъжете, които често пътуват по работа или за удоволствие. Всеки уважаваш себе си мъж би искал да разполага с такъв удобен и качествен инструмент, с който неприятните косми, подаващи се от ушите и носа ще бъдат оставени в миналото.

Безкабелен режим на работа

Другото голямо предимство на този мини тример е неговия изцяло безкабелен режим на работа. Той работи само на батерии, което спестява неудобството от оплитащият се кабел, особено когато се обработват тези трудностъпни зони. Кабелът е премахнат умишлено, за да се увеличи гъвкавостта при работа и за да бъдете напълно независими от електричество, когато решите да се погрижите за своята визия.

Допълнителна приставка

Последното, но не по важност предимство на този мини тример е допълнителната приставка, с която можете да оформяте своята брада и бакембарди. Мъжете, които поддържат този стил ще бъдат много благодарни, защото вече няма да им се налага да посещават фризьора или бръснаря си всеки път, когато брадата и бакембардите им се нуждаят от поддръжка. Смяната на двете приставки е максимално улеснена, така че да не губите време в постигане на перфектната визия.

Подобни продукти