Професионална фризьорска машинка Wortek

48.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 4.3
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1163
Прегледи на продукта: 1143
Количество:     

Информация за Професионална фризьорска машинка Wortek от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална фризьорска машинка Wortek

Подходяща за цялостно подстригване и оформяне на детайли

Регулируема височина на главата

4 допълнителни приставки тип гребен за рязане с височина 3-6-9-12мм

Захранване: с кабел

Производител: MP Hair – Италия

Допълнителни компоненти:

  • Четка за почистване
  • Професионално олио за смазване
  • Гребен за сресване

Wortek е професионална фризьорска машинка, отличаваща се с изключително качество и здравина. Изработена от италианския производител на професионални уреди за красота – MP Hair, тя ще ви служи дълго, като ви помогне да извършите различни видове подстрижки и оформяне на косата.

Най-голямото предимство на тази машинка е нейният мощен, бързооборотен мотор, който ще превърне дори подстригването на дълга, гъста и къдрава коса в забавление. Подстригването никога не е било толкова лесно, качествено и прецизно, както е с този професионален модел, притежаващ закалени по специална технология ножове. Благодарение на специфичното им заточване всяко косъмче ще бъде перфектно отрязано и то в желаната дължина.

Режим на работа

Тъй като тази машинка е предназначена за по-натоварени фризьорски салони и бръснарници, тя се нуждае от стабилно захранване на мотора. Това е причината този модел да работи чрез захранване от електрическата мрежа, посредством дълъг захранващ кабел, така че да не се стига до изтощаване на батериите и прекъсване на работа, поради нужда от зареждане.

Ергономичен дизайн

Уредът има много стабилен и здрав корпус от висококачествена пластмаса, което ще го предпази при неволно изпускане. Специалните материали и форма на Wortek имат за цел да осигурят здрав и надежден захват, така че машинката да не се изплъзва от ръката по време на работа. Това е важно не само за здравината на уреда, но и за качеството на подстрижката и безопасността на клиента.

За да имате възможност да подстригвате коса с различна височина, MP Hair ви предоставя 4 допълнителни приставки тип гребен, с които ще можете бързо и лесно да подстригвате коса с височина 3 – 6 – 9 и 12мм. Смяната на приставките става за броени секунди, както и самото подстригване с Wortek.

Подобни продукти