Машинка за подстригване Axima Hair On Raso-Zero

150.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1231
Прегледи на продукта: 1546
Количество:     

Информация за Машинка за подстригване Axima Hair On Raso-Zero от онлайн магазин Стилист БГ


Машинка за подстригване Axima Hair On Raso-Zero

Характеристики:

  • Скорост на мотора: 6500 оборота/минута
  • Нож: неръждаема стомана
  • Ширина на главата: 45мм
  • Батерия: NI-MH
  • Време за зареждане на батерията: 12 часа
  • Работа на батерия: 90 минути
  • Допълнителни гребени-приставки: 3, 6, 9, 12мм
  • Противоплъзгаща се ръкохватка
  • Възможност за отнемане на коса до ниво 0

Производител: Axima – Италия

Професионален модел

Axima Hair On Raso-Zero е професионален модел машинка за подстригване. Оборудвана с мощен, бързооборотен мотор и ножове от висококачествена неръждаема стомана, тя ще превърне подстригването на дори гъста и къдрава коса в детска игра. Най-голямото предимство на тази професионална машинка за подстригване е възможността, тя да се използва с кабел и на батерия, което осигурява пълна свобода и независимост на професионалиста.

Материали

Hair On Raso-Zero е дело на италианската марка Axima, което ви гарантира изключителното качество на материалите, вложени в нейното създаване. С ножове от висококачествена неръждаема стомана, рязането на коса ще бъде по-лесно, отколкото с всеки модел фризьорска машинка, която сте използвали до момента. Тялото на машинката е изработено от здрава и устойчива пластмаса, специално пригодена да не се изплъзва от ръката по време на работа.

Мощност

Здравият и мощен мотор на Raso-Zero достига 6500 оборота в минута. Това съкращава драстично времето, необходимо за подстригване на по-гъста и дълга коса, а самото рязане е много по-лесно и прецизно. Мощността на уреда се запазва, дори когато работи на безкабелен режим, благодарение на мощната и издържлива NI-MH батерия, осигуряваща цели 90 минути непрекъсната работа. Безкабелният режим ви дава възможност да работите практически навсякъде и да си гарантирате завидна свобода и спокойствие.

Видове подстрижки

Тази професионална машинка за подстригване осигурява разнообразие от подстрижки, които можете да постигнете с лекота навсякъде и по всяко време. С нея е напълно възможно да отнемете косата до ниво нула, а също и да подстрижете напълно равномерно всеки клиент, предлагайки му различни височини – 3; 6; 9 и 12мм. Допълнителните приставки, тип гребен ви дава тази възможност, а Стилист БГ ви дава възможността да притежавате един уникален и иновативен професионален уред.

Подобни продукти