Машинка за подстригване GM590

62.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 294
Прегледи на продукта: 1098
Количество:     

Информация за Машинка за подстригване GM590 от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Машинка за подстригване GМ590

Предназначение: За подстригване и оформяне на детайли в домашни и професионални условия

Модел: GA.MA GМ590

Производител: GA.MA Professional – Италия

На любителите на перфектно оформените прически предлагаме изключително качествена и удобна машинка за подстригване, с която ще могат да се погрижат за своята визия, дори в домашни условия, постигайки всеки път забележителни резултати.

Машинката е произведена от италианската компания, производител на професионално фризьорско оборуване GA.MA Professional – позната по света със своите иновативни и вискотехнологични уреди. Тя е от серията Magnetic и е изключително лесна и удобна за работа, дори когато се използва от непрофесионалисти.

GM590 има мощен магнитен мотор, който гарантира изключително бързото подстригване и оформяне на подстрижката с минимални усилия. Неговите прецизно наточени ножове от неръждаема стомана ще режат все така качествено в продължение на години, дори в случай, че използвате машинката ежедневно.

Бутонът за включване/изключване на уреда е разположен в страничната част на ръкохватката за максимално удобство, а регулируемият степенен контрол и устойчивият захранващ кабел подпомагат безопасната и безпроблемна работа с тази фризьорска машинка.

Моделът разполага с 4 допълнителни приставки (гребени), посредством които може да се постигне равномерно подстригване с дължина от 3 до 13мм, което е изключително удобно при оформяне на брада, бакембарди и изтъняване на конкретни зони. Кукичката за окачване ще Ви позволи да осигурите безопасно закрепяне на машинката и удобен достъп до нея по време на работа.

Ергономичната ръкохватка на този модел дава възможност за удобен захват, без изплъзване от ръката при извършване на манипулациите. Нейният мощен мотор и перфектно наточени остриета ще Ви осигурят бързина, в комбинация с невероятно качество.

Характеристики на модела:

  • Ергономична форма за стабилен захват;
  • Начин на работа: с кабел;
  • Мощен магнитен мотор;
  • Ножове от неръждаема стомана;
  • 4 броя гребени за фиксирана дължина на рязане от 3 до 13мм;
  • 4 настройки за подстригване;
  • Устойчив кабел с кукичка за окачване;
  • Тегло: 402гр.
Подобни продукти