Фризьорска машинка Axima Hair On Infinity

128.16лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1217
Прегледи на продукта: 1367
Количество:     

Информация за Фризьорска машинка Axima Hair On Infinity от онлайн магазин Стилист БГ


Фризьорска машинка Axima Hair On Infinity

Спецификации:

  • Ширина на ножа: 33мм.
  • Три допълнителни гребена-приставки: 3мм, 6мм, 9мм
  • Минимална височина на подстригване: 0.3мм
  • Работа на батерия: 180 минути
  • Време за зареждане на батерията: 8 часа
  • Скорост: 7000 оборота в минута
  • Режим на работа: с кабел/на батерия

Производител: Axima - Италия

Axima Италия ви предлага последната си иновативна разработка. Компактна, лека и удобна машинка за подстригване, с която можете да подстригвате и изтънявате коса, а също и да оформяте детайли, като брада, мустаци, бакембарди и линия на врата. С много чудесни работни характеристики, тази професионална машинка за подстригване ще ви помогне в работата, в случай че сте професионален фризьор и в ежедневното разкрасяване – ако я използвате в домашни условия.

Безкабелен режим на работа

Най-голямото предимство на Axima Hair On е нейната мощна батерия, осигуряваща безкабелен режим на работа. Това ви дава предимството да работите практически навсякъде, без да се притеснявате от липсата на електричество. Дори на открито, подстригването и оформянето на прическата с този професионален уред е напълно възможно. Времето, необходимо за зареждане на батерията е 8 часа, а работният режим, който тя осигурява е цели 180 минути.

Приставки

Axima Hair On разполага с допълнителни приставки, тип гребен, които ще ви позволят да подстригвате косата с фиксирана височина от 3; 6 и 9мм. Минималната височина на подстригване е 0.3мм – идеално решение за много ниско подстригана прическа. Смяната на приставките е лесна и бърза, така че да не губите ценно време при преоборудване на машинката.

Диазайн

Уникалният модерен дизайн на тази машинка е само привидната част на нейните достойнства. С много удобна ръкохватка, без опасност от изплъзване и удобно разположен бутон On/Off, работата с нея ще бъда абсолютно удоволствие. Мощният, бързооборотен мотор на Hair On достига 7000 оборота в минута – гаранция за много бързо и качествено подстригване на всеки тип и дължина на косата.

Подобни продукти