Безкабелна машинка Lithium

216.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1248
Прегледи на продукта: 1112
Количество:     

Информация за Безкабелна машинка Lithium от онлайн магазин Стилист БГ


Безкабелна машинка Lithium

Характеристики:

  • Литиево-полимерна батерия
  • Титаниево-стоманена глава
  • Гумирана ръкохватка
  • Регулируема височина на рязане 3; 6; 9мм
  • Лесно повдигане на главата
  • Време на работа: 90мин.
  • Време на зареждане: 90мин

Производител: Axima - Италия

С какво Lithium е по-добра от останалите машинки за подстригване?

Lithium е професионална машинка за подстригване, работеща изцяло на безкабелен режим на работа. Тя е подходяща както за професионална, така и за домашна употреба, като нейните компактни размери ви позволяват да я носите със себе си навсякъде, дори когато пътувате, за да можете да се погрижите бързо и лесно за външния си вид. Тази машинка има мощен и бързооборотен мотор, който няма да се затрудни при подстригване на дори гъста и къдрава коса.

Батерия

Уникалното при този професионален уред е неговата литиево полимерна батерна, която се зарежда бързо и осигурява дълъг режим на работа – цели 90 минути. За това време можете с лекота да извършите голям брой подстрижки дори на открито, без да сте зависими от електричество и без да се измъчвате с постоянно оплитащ се захраващ кабел. Уредът се предлага заедно с удобно зарядно устройство, за да имате на разположение винаги готов за работа уред.

Материали

Материалите, от които е изработена тази професионална машинка са с много високо качество. Режещата глава е изцяло от титаниво-стоманена сплав, която няма да се захаби и нуждае от наточване дори след години интензивна употреба. Корпусът на уреда е изработен от устойчива на удар пластмаса и притежава меки гумени уплътнения, които няма да допуснат изплъзване, поради изпотяване на ръката.

Регулируема височина на подстригване

Удобството, което Lithium ви дава се състои във възможността да подстригвате косата в различни височини, без да се налага за целта да ползвате допълнителни приставки. Регулирането на височината на рязане става изключително лесно с помощта на разположения върху ръкохватката бутон. С едно леко движение на пръста вие ще можете да избирате степените на рязане, като с този уред те са 3, 6 и 9мм.

Подобни продукти