Професионална фризьорска машинка Kuster

78.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1128
Прегледи на продукта: 1160
Количество:     

Информация за Професионална фризьорска машинка Kuster от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална фризьорска машинка Kuster

Производител: MP Hair – Италия

Спецификации:

  • Захранване от ел.мрежа
  • Керамична глава с регулиране на дължината от 0,1 до 2мм

Допълнителни аксесоари:

  • Гребени (3-6-9-12 мм)
  • 1бр. четка за почистване на главата
  • 1бр. олио за смазване
  • 1бр. ключе

Стилист БГ ви предлага да си подарите един изключително качествен и ефективен професионален уред, с който да работите лесно и прецизно. В мъжкото фризьорство, а и много често в дамското се налага в употреба да влезе един много удобен и функционален уред, който улеснява значително подстригването на косата – фризьорската машинка.

На пазара се предлагат много и различни, като качество машинки за подстригване, но малко от тях притежават здравина и качеството, каквото ви предлагаме тук. Професионалните уреди с марка MP Hair са сред най-предпочитаните от фризьорите, защото те се отличават с иновативни функции, много добро качество на материалите и изработката и дават изумителна лекота по време на работа.

Kuster е една от най-добрите машинки за подстригване на MP Hair. Тя е стилна, стабилна и има множество професионални функции, които ще ви позволят да извършвате различни като вид подстрижки, с които да зарадвате своите клиенти.

Машинката работи изцяло на кабелен режим на работа, което е необходимо за нейния мощен мотор. Моторът осигурява бързооборотно движение на ножовете, което дава възможност за бързо и безпроблемно подстригване на дълга и гъста коса. Мощният мотор, заедно с прецизните ножове прави дори цялостното подстригване лесно, бързо и прецизно.

Керамичната глава и специфично наточените остриета на ножовете са най-голямото достойнство на тази професионална машинка. Ножовете подлежат на регулиране, така че да могат да режат с различна височина от 1 до 2мм, като промяната става невероятно бързо. Този модел разполага и с допълнителни приставки (гребени), позволяващи 4 различни височини на подстригване: 3-6-9-12 мм.

Към машинката, ние от Стилист БГ ви предлагаме всички допълнителни компоненти, като четка за почистване, олио за смазване и ключе за регулиране, за да можете да използвате и поддържате своя професионален уред в идеално състояние.

Подобни продукти