Професионална фризьорска машинка

89.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 4.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6108
Прегледи на продукта: 1239
Количество:     

Информация за Професионална фризьорска машинка от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Професионална фризьорска машинка

Предназначение: За подстригване на коса и оформяне на детайли.

Модел: Moser White

Произведено от: Solingen - Германия

Професионална фризьорска машинка Moser White се отличава с елегантен и функционален дизайн, осигуряващ удобен и надежден захват, без уморяване на ръката, дори при продължителна работа.

Използваща иновативна система на рязане, благодарение на металния си нож Star Blade, изработен от заточена по специална технология висококачествена стомана, машинката осигурява дълъг период на експлоатация и германско качество на подстрижките.

Моделът разполага с патентован механизъм Multi Click, предоставящ 5 регулируеми степени на височината на рязане от 0.1 до 3мм, което позволява извършването на подстрижка с перфектна равномерност на дължината на косата, както и прецизно оформяне на линия на врата, бакембарди, брада и рисуване на детайли.

Професионална фризьорска машинка Moser White притежава мотор с усилена мощност и подобрено качество на металните части и самия мотор, благодарение на което осъществява около 6000 оборота в минута, при изключително ниско ниво на шум и вибрация.

Моделът се предлага, заедно с приставка №1, като при необходимост може да се закупят допълнително останалите приставки с номера: 2; 3 и 4. Тази машинка разполага с дълъг професионален кабел и кукичка за окачване, като най-важното условие за нейния дълъг работен живот е редовното почистване, смазване и правилно съхранение.

Характеристики на модела:

  • Система на рязане: метален нож Star Blade - 46 мм, изработен от висококачествена стомана и заточен по специална технология “Made in Germany”, осигуряваща дълъг период на експлоатация;
  • Патентован механизъм MultiClick® с 5 регулируеми степени на дължината на рязане от 0,1 до 3 мм;
  • Мотор с усилена мощност, осигуряващ неограничена работа на машинката при ниско ниво на шум и вибрации, около 6000 об/мин;
  • 1бр допълнителна пластмасова приставка 4.5 мм;
  • Четка за почистване и масло;
  • Размер - 175 x 69 x 50 mm;
  • Тегло 520гр
  • Захранване от електрическата мрежа (Max. 10 W / 230 V, 50 Hz), кабел с дължина 2м;
Подобни продукти