Машинки за подстригване за професионалисти

Тук ще се спрем най-вече на мъжете и тяхната нужда от добър външен вид. Отдавна са отминали времената, в които мъжете са носили косите и брадите си дълги и неподдържани и ако днес много от тях носят дълга коса, то болшинството предпочитат късата и добре оформена мъжка прическа. А сега вече това става бързо и лесно, с използването на подстригващи машинки.

Бръснарниците, които в миналото са имали статут на типичен мъжки клуб по интереси са се грижили, наред с всичко останало и за това всеки пристъпил прага да получи подстрижката, която ще подобри цялостната му визия на грижещ се за външността си мъж.

Днес бръснарници, като тези от миналото няма, тъй като всеки мъж има необходимите удобства да извършва тази дейност качествено у дома си, но за сметка на това има специализирани в мъжкото фризьорство салони, в които се предлагат много повече услуги от преди.

Употреба на предлаганите машинки за подстригване

При мъжкото фризьорство най-употребяван уред е машинката за подстригване. С нея много по-бързо и прецизно се подстригва една къса коса, отколкото с ножици и гребен.

Тази масова употреба на машинките за подстригване, както в салон, така и в домашни условия, накара производителите на професионална фризьорска техника непрекъснато да осъвременяват и осъвършенстват всеки нов модел.

Обикновена или професионална машинка за подстригване?

Към всеки вид машинка за подстригване има допълнителни гребени, с които се определя дължината и се позволява равномерното подстригване на косата. Всеки модел има различен брой и вид гребени.

Материалите, от които са изработени машинките за подстригване също са различни, в зависимост от това дали са за домашна или професионална употреба. Режещите зъбци на машинките са предимно от специални стомани, които позволяват дълга употреба, без изхабяване на режещите части.

Опции на подстригващите уреди

Повечето модели професионални машинки за подстригване имат акумулаторни батерии с опция да се зареждат, за да могат да се ползват без кабел, който да се оплита и да пречи, както на клиента, така и на работата на фризьора. Машинките за подстригване се ползват с огромен успех и за равномерно подстригване на лицевото окосмяване.

Всичко зависи от ефекта, който желаете да постигнете и разбира се, цената, която сте готови да заплатите. Ние в Стилист България, сме се постарали да Ви предложим продукти на топ цени за завидното качество, което предлагат те. С по-високата сума, разбира се идва и по-високо качество, както и допълнителни екстри и улеснения в работата на фризьора.

Каква машинка ми е необходима?

Преди да си изберете новия уред, с който да подстригвате косата си то е необходимо да проверите точно за какво желаете да го ползвате. Повечето хора не постигат желаната ефикасност при направата на прически, поради простата причина, че в много от случаите просто купуват грешна машинка.

Типове машинки:

  • Професионална машинка за подстригване;
  • Тример за оформяне на брада;
  • Машинка за оформяне на коса;
  • И други видове.

След успешно направения избор, вече ще можете да се радвате на Вашата нова, перфектно изглеждаща коса или ако сте професионалист, ще може да задоволите всяка прищявка на своите клиенти.

Ако имате нужда от допълнителна помощ докато разглеждате предлаганите от Стилист България машинки за подстригване, то не се колебайте да се свържете с наш консултант. Ние ще Ви окаже нужното съдействие при избор с професионална консултация.

Подреждане: