Спираловидна маша - 16/18мм

72.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1132
Прегледи на продукта: 1779
Количество:     

Информация за Спираловидна маша - 16/18мм от онлайн магазин Стилист БГ


Спираловидна маша – 16 / 18мм

Производител: Kepro – Италия

Характеристики на модела:

  • Диаметър на цилиндъра: 16/18мм
  • Материал на цилиндъра: метал
  • Равномерно нагряване
  • Спираловиден улей за подреждане на кичурите
  • Приставка ‘’студен връх’’
  • Поставка за термична защита на повърхностите
  • Дълга щипка
  • Въртящ се кабел
  • Мощност:25W

Качество:

Стилист. БГ ви предлага една чудесна възможност да създавате уникални спираловидни къдрици с невероятна здравина и дълготрайност. Начинът за тяхното изготвяне е вече значително улеснен, благодарение на професионалната маша на италианския производител Kepro. Машата за спираловидни къдрици с марка Kepro се отличава с много високо качество на материали и изработка, което ви дава възможност да я използвате за дълъг период от време.

Функционалност

Тази професионална маша за масури е много функционална и удобна за работа. Тя позволява с много малко усилия да се подреди косата в стройна редица от изкусителни, живи къдрици. Удобството, което тя предлага се състои в специалния улей, който позволява на косата лесно да заеме своето място върху цилиндъра, така че нейната обработка да бъде извършена за броени минути.

Дългата и ергономична щипка ви дава възможност с минимални усилия да постигнете забележителни резултати. Удобната ръкохватка и приставката ‘’студен връх’’ ви позволяват лесна и безопасна работа с две ръце, така че косата да бъде оформена качествено и професионално.

Материали

Материалите, от които е изработен този професионален уред са с много високо качество, което гарантира не само пълна защита на косата, но и дълъг експлоатационен живот на машата. Материалът, от който е изработен цилиндърът е метал от висок клас, осигуряващ гладко плъзгане на кичурите и равномерно нагряване по цялата повърхност. Постоянната и оптимална степен на нагряване ви гарантира къдрици с невероятна издържливост, особено ако впоследствие те бъдат фиксирани с подходящ стилизиращ продукт.

Професионални характеристики

Поставка за защита на повърхностите, върху които поставяте машата, дълъг, въртящ се на 360 градуса кабел и два различни диаметъра на цилиндъра са все характеристики, от огромно значение за професионалиста. Вие можете да изберете машата за масури на Kepro с диаметър 16 или 18мм и да я закупите от Стилист БГ на една много атрактивна цена, за да предложите на своите клиенти огромно разнообразие от ефектни прически.

Подобни продукти