Професионална маша за ретро вълни с дигитално управление

120.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1240
Прегледи на продукта: 1105
Количество:     

Информация за Професионална маша за ретро вълни с дигитално управление от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална преса за ретро вълни с дигитално управление

Характеристики:

  • Регулируема температура до 200˚С, с дигитален дисплей
  • Възможност за ползване като маша за ретро вълни или като маша за класически къдрици
  • Триконечна маша-преса с двойна щипка
  • Въртящ се кабел на 360 градуса
  • Развива максимална температура за 3мин
  • Приставка ‘’студен връх’’
  • Поставка за защита на повърхностите

Защо трябва да притежавате тази маша-преса?

Някои прически никога няма да излязат от мода. Към вечните фризури спадат изтънчените и впечатляващи ретро вълни на холивудските красавици, за каквито всяка жена мечтае понякога. Уникалните вълни са подходящи за специални събития, а за тяхното постигане вече не е необходимо да отделяте много време, усилия и средства. Стилист.БГ ви дава възможност да оформяте изключително красиви и дълготрайни ретро вълни или класически къдрици за броени минути, с помощта на един иновативен професионален уред.

Ретро маша-преса

Доверете се на нашето предложение и вземете тази високотехнологична и функционална ретро маша-преса, с която оформянето на една стилна визия е не само лесно, но и дори забавно и приятно. Този уред от бъдещето е специално създаден, за да ви върне в миналото, оформяйки безупречни прически по най-бързия възможен начин. Машата-преса притежава голям брой модерни технически характеристики, които ще ви дадат възможност да работите с лекота, дори ако не сте професионален фризьор с дългогодишен опит.

Дигитален дисплей

Уредът разполага с дигитален дисплей, на който можете да следите работните параметри, които сте въвели, за да избегнете грешки, при оформянето на различни по вид и структура коси. Ретро машата-преса гарантира бързо и равномерно нагряване и регулиране на температурата до 200˚С. Удобната си двойна щипка, уредът ви позволява да работите с лекота, без да се налага да придържате всеки, подлежащ на обработка кичур коса.

Свобода на движенията

Какво по-добро можете да получите от един съвременен уред за коса, от свободата на движенията по време на работа? Дългият, въртящ се на 360 градуса захраващ кабел и приставката ‘’студен връх ви позволяват да оформяте косата без да се тревожите за нищо. Поставката за защита на повърхностите ще ви позволи да поставяте уреда където пожелаете, така че да се съсредоточите върху по-важните неща – създаването на красиви ретро прически.

Подобни продукти