Професионална маша KLM - D16мм

72.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1116
Прегледи на продукта: 1059
Количество:     

Информация за Професионална маша KLM - D16мм от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална маша KLM – D 16мм

Производител: MP Hair – Италия

Технически параметри:

  • Диаметър: 16мм
  • Метално покритие на цилиндъра
  • Равномерно и бързо нагряване
  • Бутон включване/изключване
  • Дълга щипка с надежден захват
  • Въртящ се кабел
  • Поставка за термична защита
  • Мощност: 25W

Ергономична форма, удобство и лекота по време на работа, изключително мощен нагревател и гладко покритие на цилиндъра. Това са само малка част от предимствата на професионална маша KLM - D 16мм. Този уред съчетава в себе си класическа и новаторска визия, което го прави предпочитан от все повече професионални фризьори. Машата е изработена от водещия италиански производител на професионални уреди за разкрасяване – MP Hair, което гарантира нейното високо качество и здравина.

С диаметър 16мм, тази класическа маша е подходяща за оформяне на различни по вид къдрици, а също и за създаване на една уникална ретро визия на прическата. Удобството, което уредът осигурява дава възможност, той да се използва дори от непрофесионалисти в домашна обстановка. Лекотата на тази професионална маша създава пълен комфорт на фризьора и дава възможност да бъде носена навсякъде – на почивка, в командировка или дори на работното място.

Гладкото метално покритие осигурява леко и нежно плъзгане на косата по повърхността на уреда, а мощният нагревател гарантира бързо и равномерно нагряване на цялата повърхност, така че коси с различна дължина и структура да бъдат оформени идеално за кратко време. Дългата и здрава шипка захваща плътно всеки кичур, което улеснява значително оформянето на фризурата.

С бутонът, разположен в долната част на ръкохватката, ще можете да включвате и изключвате лесно уреда, така че да пестите време и усилия. Поставянето на горещата маша върху всякакви повърхности вече е напълно възможно, благодарение на вградената поставка за термична защита, което позволява машата да се остави там, където е най-удобно на този, който я използва.

Уникални технически характеристики, ниска консумация на електричество и невероятна лекота и удобство по време на работа – тази професионална маша е уредът, за който винаги сте мечтали и който Стилист бг. ви предлага на изключително изгодна цена. Подходяща за всички – професионалисти и любители, тя ще направи къдренето лесно и приятно.

Подобни продукти