Професионална керамична маша - D22мм

78.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1114
Прегледи на продукта: 1068
Количество:     

Информация за Професионална керамична маша - D22мм от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална керамична маша D22мм

Производител: MP Hair – Италия

Технически параметри:

  • Диаметър на цилиндъра: 22мм
  • Мощност: 28W
  • Регулируема температура от 100 до 200˚С
  • Плавно регулиране на температурата
  • Приставка ‘’студен връх’’ за безопасна работа
  • Качествено керамично покритие с антистатичен ефект
  • Въртящ се на 360˚ кабел

Косата ви е увредена от употребата на нискокачествена маша?

Държите да имате красиви и дълготрайни къдрици, без да увреждате повече косата си?

Вие сте професионален фризьор и искате да разполагате с модерен професионален уред, с който да работите с лекота и в същото време да се погрижите за здравината на косите на своите клиенти?

За всички тези проблеми, онлайн магазинът на Стилист бг. има идеалното решение! Предлагаме ви изключително качествена и иновативна професионална маша за къдрене, изработена от водещия италиански производител на професионални уреди за разкрасяване - MP Hair. Специално създадена за професионалистите, тази маша може съвсем лесно да се използва и от любители на домашното разкрасяване.

Това, което прави тази маша уникална е нейното специално разработено керамично покритие, благодарение на което косата ще се плъзга лесно и в същото време ще бъде максимално защитена от увреждане. Керамиката има свойството да запазва влажността в ядрото на косъма, което прави косата здрава, лъскава и копринено мека и неподатлива на статичното електричество.

Другото предимство на уреда е възможността да се регулира нагряването на цилиндъра, в зависимост от структурата и моментното състояние на косата. Регулируемата температура от 100 до 200˚С ви позволява да постигнете оптималната топлина, така че да защитите косата и същевременно да я стилизирате качествено и дълготрайно.

D22мм има дълъг въртящ се на 360 градуса кабел, което дава значителна свобода на фризьора по време на работа, а светлинният индикатор ще предотврати забравянето на уреда включен в електрическата мрежа. Лека, ергономична и функционална, тази професионална маша ще промени изцяло представите ви за топлинна обработка на косата. С нея можете да създадете идеалните къдрици за всеки важен повод или просто да бъдете красиви ежедневно.

Подобни продукти