Ултратънка маша KLM - D.9мм

64.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1250
Прегледи на продукта: 3033
Количество:     

Информация за Ултратънка маша KLM - D.9мм от онлайн магазин Стилист БГ


Ултратънка маша KLM – D.9мм

Характеристики:

  • Метално покритие на цилиндъра
  • Ултранък цилиндър за ситни къдрици – 9мм
  • Класическа щипка
  • Ръкохватка тип ‘’пистолет’’
  • Въртящ се кабел
  • Поставка за защита на повърхностите
  • Бързо и равномерно нагряване
  • Мощност: 25W

Коя жена не е мечтала поне веднъж за ситни палави къдрици, каквито се постигат изключително трудно, без химична обработка на косата? Къдрините, обаче имат свойството да увреждат трайно косата, а химичното къдрене променя формата и структурата на косъма перманентно. Когато искате разнообразие от красиви фризури, без трайно увреждане на косъма, единственото решение си остава оформянето на къдрици с помощта на маша.

Ултратънка маша KLM

Стилист.БГ ви предлага един професионален уред, с който лесно и бързо ще постигнете ултра ситните къдрици, за които винаги сте мечтали. Този уред е предназначен за професионална употреба, но с лекота може да се използва и в домашни условия. С диаметър на цилиндъра 9мм, маша KLM ще ви помогне да оформите дребни и дори спираловидни къдрици, в зависимост от вашето желание и метод на работа.

Материали

Маша KLM е супер здрава и прецизна, защото е изработена от много качествени материали. Нейният иновативен нагревател осигурява бързо и равномерно нагряване на тънкия цилиндър, а специалното му метално покритие ще ви гарантира гладко плъзгане на косата, при максимална защита на косъма от увреждане. Материалът, от който е изработена ръкохватката на уреда ви дава възможност за напълно безопасна и лесна работа.

Работни режими

Тази професионална ултра тънка маша предлага една степен на нагряване, като оптималната температура е напълно подходяща за всеки тип коса и моментно състояние на косъма. При работа с нея вече няма да се притеснявате за повърхностите, върху които поставяте уреда, защото той разполага с вградена поставка, осигуряваща спокойствие и свобода на движенията, от които вероятно се нуждаете .

Удобство

С тази маша се работи много лесно и приятно. Тя има удобна ръкохватка, с разположен в края въртящ се кабел, функционална щипка за здраво захващане на косата и приставка студен връх за безопасна работа. С нея ще постигнете идеалната визия, за да изглеждате винаги на ниво.

Подобни продукти