Професионална маша за едри къдрици D.38

72.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1296
Прегледи на продукта: 2368
Количество:     

Информация за Професионална маша за едри къдрици D.38 от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална маша за едри къдрици D.38

  • Диаметър на цилиндъра 38мм
  • Регулиране на температурата
  • Мощност 28W
  • Въртящ се кабел на 360 градуса
  • Специално покритие за защита на косъма

Производител: Mp Hair – Италия

Насладете се на дълготрайни едри къдрици

Едрите масури са нещо, което винаги очарова еднакво и мъжете и жените. Къдриците и вълните ала Холивуд са нещо, което всяка жена иска да има – за специален повод или прсто така, за забавление. Постигането на такава визия вече съвсем не е трудно, защото MP Hair създаде професионална маша от ново поколение, с която се работи лесно, качествено и приятно.

Италианският производител на професионални уреди, инструменти и консумативи за разкрасяване предлага поредния си иновативен уред. Макар и на пръв поглед да изглежда, като традиционна, класическа маша, тази маша притежава някои допълнения, които ще подпомогнат много обработката на косата, като я предпазят от увреждане и деформации.

Диаметър на цилиндъра

След като е предназначена за оформяне на едри вълни и къдрици, се предполага, че тази маша е с по-голям диаметър на цилиндъра. Това е точно така и диаметърът на този модел е цели 38мм. За дългите и плътни коси това е най-доброто решение, защото при тях малкият цилиндър няма да може да предложи същото качество и лекота на къдрене на косата. Покритието на самия цилиндър е от нов клас материал, който гарантира напълно безопасна обработка на косата.

Избор на температурата

Моделът е с регулируема температура, като регулирането се извършва с помощта на разположено в основата на ръкохватката термореле. Непосредствено до терморелето се намират два светлинни индикатора, показващи работата и степените на нагряване. Тези технически подобрения дават възможност да се избегнат грешки, които могат да причинят трайно увреждане на косъма.

С поставка за термична защита на повърхностите, студен връх за безопасна работа и дълъг, въртящ се кабел, тази професионална MP Hair маша ще промени представите ви за къдренето на косата, независимо дали сте любител или отдавна практикуващ професионалист.

Подобни продукти