Маша за къдрене Титаниум

67.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 302
Прегледи на продукта: 1724
Количество:     

Информация за Маша за къдрене Титаниум от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Маша за къдрене Титаниум

Предназначение: За оформяне на къдрици в професионална и домашна обстановка

Модел: 302 GA.MA Titanium – 33

Производител: GA.MA Professional – Италия

Всяка жена би искала да има изкусителни къдрици и букли - ако не ежедневно, то поне за определени (специални) поводи, на които да блесне със своята уникална и пленителна визия. Ако това до скоро означаваше дълги часове стилизиране и оформяне на косата, за сметка на нейнтата здравина, то днес, благодарение на модерните технологии, зашеметяващите къдрици са нещо, което всяка суетна дама може да постигне без да уврежда косата си.

Италианският производител на качествени професионални уреди за коса GA.MA Professional е разработил маша за коса, с която се работи изключително лесно, резултатите са винаги безупречни, а косата е предпазена и защитена от увреждане.

Представяме Ви невероятно качествената маша за къдрене GA.MA Titanium-33 от серията Spring, отличаваща се с това, че е свръх лека, удобна за работа и издържлива, което я прави подходяща не само за професионална употреба, но и за работа в домашни условия, където с лекота всеки може да постигне перфектните къдрици, за които отдавна мечтае.

Тази маша е с титаниев барабан, който не само осигурява равномерно нагряване, но и гарантира пълна безопасност за косата. С помощта на опцията за регулиране на температурата от 120˚ до 200˚ С могат да се обработват коси с всякаква структура и плътност, без никаква опасност от увреждане и изсушаване на косъма.

Барабанът е с диаметър 33мм, подходящ за оформяне на средно големи къдрици и букли. Ръкохватката е с внедрена Spring технология, с пълна защита от прегряване на въртящият се кабел. Работните режими могат да се следят на удобния LЕD дисплей, осигуряващ пълен контрол над температурата.

Характеристики:

  • Свръх лека и удобна за работа;
  • Титаниев барабан с диаметър: 33мм;
  • Регулиране на температурата от 120 до 200˚С;
  • Ръкохватка с вградена spring технология;
  • LED дисплей за контрол над температурата;
  • Въртящ се кабел – 3м с кука за окачване;
  • Тегло: 302гр.
Подобни продукти