Класическа маша за къдрици D-33

78.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 3.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1171
Прегледи на продукта: 923
Количество:     

Информация за Класическа маша за къдрици D-33 от онлайн магазин Стилист БГ


Класическа маша за къдрици D33

Спецификации:

  • Диаметър 33мм
  • Регулиране на температурата
  • Мощност 28W
  • Въртящ се на 360 градуса кабел
  • Специално покритие за защита на косъма

Производител: MP Hair – Италия

Класическата маша на MP Hair – Италия е подходяща както за професионална, така и за домашна употреба. Тя предлага много лесна работа и невероятно удобство при оформяне на косата. Ако искате да притежавате един качествен и функционален уред за къдрене на коса, който ще оформя чудесно, без да уврежда косата, то ние от Стлист. БГ ви го предлагаме – в целия му блясък.

Диаметър

Машата е с класическа форма на цилиндъра, а неговият диаметър е 33мм, което означава, че с този уред могат да се офорят по-едри къдрици и ефектни ретро вълни. Всъщност, в зависимост от техниката която ще използвате, косата може да се навие по няколко различни начина, така че с един уред да имате винаги различна прическа. Удобната щипка, с която тази класическа професионална маша разполага ще ви улесни максимално при оформането на къдриците.

Материали

Уредът е дело на италианската марка MP Hair, позната в цял свят със своите продукти, уреди и консумативи за фризьорство. Това е достатъчна причина да повярвате в качествата на тази маша, защото италианският производител никога не прави компромис с материалите, които използва при производството на своите продукти.

Специалното покритие на цилиндъра, прави D33 една напълно безопасна за косата маша. Целта на покритието е да реструктурира косъма, без да това да става чрез неговото трайно увреждане. Друга възможност за защита на косата ви дава опцията за избор на температурата. По този начин можете и сами да определите степента на нагряване, така че тънката и слаба коса да не бъде увредена, а в същото време къдриците да бъдат здрави и дълготрайни.

С дебел цилиндър, удобна щипка, лесен избор на температурата и приставки за защита на повърхностите и ‘’студен връх’’ за безопасна работа – тази професионална маша е класическа само на пръв поглед. Тя е уред от ново поколение, който ще промени изцяло възгледите ви за стилизиране на косата.

Подобни продукти