Професионална маша с керамично покритие D25мм

72.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL 1111
Прегледи на продукта: 1128
Количество:     

Информация за Професионална маша с керамично покритие D25мм от онлайн магазин Стилист БГ


Керамична маша за коса, D25мм

Производител MpHair, Italy

Спецификации:

  • Професионална обла маша за къдрици
  • Диаметър на цилиндъра: 25мм
  • Керамично покритие за антистатична защита на косъма
  • Потенциометър за плавно регулиране на температурата
  • Регулируема температура от 100 до 200˚С
  • Дълъг въртящ се на 360˚ кабел
  • Светещ индикатор за работата на уреда
  • Приставка студен връх за безопасна работа
  • Мощност: 28W

Представяме ви професионална електрическа маша за къдрици, с която ще можете да създавате перфектни вълни и букли, както в професионални условия, така и в домашна обстановка. Създадена от престижната италианска марка MP Hair, тази маша е уредът, с който всички професионални фризьори предпочитат да работят, защото тя дава лекота, свобода и удобство по време на работа.

Макар и перфектен професионален уред, тази маша може съвсем лесно да се използва и в домашни условия от хора, без никакви умения и опит в къдренето на коса. Тя има всички работни характеристики на професионалните уреди, но също така разполага и с най-важното предимство на машите за домашна употреба – лекота и удобство по време на работа.

Тази професионална маша е с диаметър на цилиндъра 25мм, което означава, че с нея могат да се изработят средни по големина къдрици. Маша D25mm е подходяща за къдрене на дълги и средно дълги коси, като с нея могат да се направят както изкусителни, спираловидни къдрици, така и леки ефирни ретро вълни.

Най-голямото предимство на маша за къдрици - D25mm е специалното ѝ керамично покритие, което улеснява значително плъзгането на косата и същевременно предпазва тънкия и слаб косъм от термично увреждане. Покритието на тази маша запазва изцяло влагата в сърцевината на косъма, като по този начин го предпазва от неприятно наелектризиране. С машата на MP Hair ще имате не само идеални къдрици, но и здрава, еластична и блестяща коса.

Професионалните характеристики на уреда се открояват значително, тъй като те дават възможност да се третират по различен начин, различните типове коса. Уредът има потенциометър за плавно регулиране на температурата от 100 до 200˚С, а също и светлинен индикатор, показващ работата на уреда, дълъг въртящ се кабел и приставка "студен връх", позволяваща ви да работите спокойно без изгаряне на пръстите.

Подобни продукти