Керамична маша - D.13 мм

80.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 4.8
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1258
Прегледи на продукта: 1151
Количество:     

Информация за Керамична маша - D.13 мм от онлайн магазин Стилист БГ


Керамична маша – D.13мм

Характеристики:

  • Керамични нагреватели
  • Диаметър на цилиндъра: 13мм
  • Щипка за здраво захващане на кичурите
  • Ръкохватка тип пистолет
  • Въртящ се кабел
  • Фиксирана темепература
  • Поставка за защита на повърхностите
  • Мощност: 25W

Какво е предимството на тази маша за къдрици?

Временното къдрене на косата в домашни условия или във фризьорски салон се извършва с помощта на електрическа маша. В зависимост от формата на къдриците, които трябва да се постигнат се използват различни, като форма и принцип на работа маши за коса, но някои модели могат да отговорят на всички изисквания и да оформят косата по много различни начини.

Професионалната маша, която ви предлагаме е именно от тези модели, които намират широко приложение в оформянето на къдрици. Тя няма фиксирано приложение, защото с нея могат да се получат всякакви къдрици, като форма и големина, в зависимост от техниката, която се прилага при обработката на косата. Тази професионална маша има уникалното предимство да служи перфектно при къдрене на коса, като тя може да се използва върху къси, средно дълги и дълги коси с различна структура и плътност.

Керамични нагреватели

Иновативен професионален модел, тази маша притежава висококачествени керамични нагреватели, осигуряващи бързо и равномерно нагряване по цялата дължина на цилиндъра. Това дава възможност за по-бързо и качествено оформяне на прическата, с гарантирана дълготрайност на къдриците във времето. Покритието на цилиндъра е плод на дългогодишни разработки, така че да се предпази максимално косъма от увреждане при термично въздействие.

Удобство при обработка на косата

Керамичната маша е не само изключително функционална при създаване на разнообразни и ефектни къдрици, но и невероятно удобна за употреба. Тя притежава щипка за здраво и сигурно захващане на кичурите коса, така че да не се налага, те да бъдат придържани с ръка по време на обработка. Въртящият се кабел и ергономичната ръкохватка на уреда улесняват значително движенията на фризьора, а вградената поставка за защита на повърхностите ще ви позволи да поставяте машата където пожелаете.

Подобни продукти