Стоманена фризьорска количка

139.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 55
Прегледи на продукта: 1148
Количество:     

Информация за Стоманена фризьорска количка от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Стоманена фризьорска количка

Предназначение: За организация и съхранение на уреди и консумативи, използвани в салоните за красота

Модел: 55

Произведено в: Китай

Характеристика на модела:

  • Стилен и функционален дизайн;
  • Здрава стоманена конструкция;
  • Лесно подвижна, посредством 4 маневрени колелца;
  • 4 гладко плъзгащи се чекмеджета;
  • Удобен работен плот с отвор за купи за смесване;
  • Стойка за сешоар в страничната част на конструкцията.

Работната количка е сред задължителните елементи от оборудването на салоните за красота. Нейното присъствие създава значително удобство в работата на фризьора, осигурявайки непосредствена близост на необходимите уреди, инструменти и консумативи, независимо в коя част на салона се извършва манипулацията.

Количката, която Ви предлагаме е семпла, но изключително функционална и удобна за работа. Тя има здрава стоманена конструкция, която ще допринесе за дългия живот на експлоатация на това важно професионално съоръжение. Четирите маневрени колелца правят придвижването лесно и плавно, което е важно предимство, когато се налага да се преместват течности и отворени флакони с козметични продукти.

Моделът има 5 работни нива, най-горното от които е работен плот. Работният плот е достатъчно широк, за да осигури свобода на движенията, особено при смесването на бои и подготовка на продуктите, необходими за дадена процедура. Върху стоманената конструкция на количката е поставена стойка за сешоар, която предпазва уреда и създава допълнително удобство на фризьора.

Четирите чекмеджета са с перфектна дълбочина, позволяваща правилно позициониране на работния инструментариум и перфектна организация на всеки компонент, така че да не се губи ценно време в търсене на необходимия инструмент или консуматив.

Стоманената фризьорска количка е подходяща за всеки салон за красота, в който се търси добра организация и прецизно планиране на процедурите, като това могат да бъдат козметични салони, масажни студия и спа центрове. Нейното наличие ще подобри степента на ефективност, ще улесни максимално работата на професионалиста и ще допринесе за удовлетворението на клиентите.

Подобни продукти