Професионална работна количка за фризьори

230.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1165
Прегледи на продукта: 2168
Количество:     

Информация за Професионална работна количка за фризьори от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална работна количка за фризьори

Особености на модела

Материал:

  • Пластмаса – тяло
  • Метал – рамки
  • 5 чекмеджета
  • Работен плот с отвор за сешоар и четки и обособени места за купи за смесване
  • Възможност за допълнение към работния плот

Предназначение:

Стилист.БГ ви предлага удобна, маневрена и функционална работна количка, с каквато всеки фризьорски салон би трябвало да разполага. Нейната помощ ще бъде незаменима в ежедневието на всеки фризьор, тъй като благодарение на нея ще може да се организира прецизно всеки етап от изпълнението на различните процедури.

Размер:

Тази количка за фризьорство е с класически размери и форма, но тя се отличава със своята здрави и практичност. Изработена от много качествена пластмаса тя е напълно защитена от замърсяване и захабяване и същевременно може да се почиства с лекота, така че да бъде винаги в отлично състояние. Достатъчно висока, помощната количка дава възможност на фризьорите да я използват без да се налага да се навеждат или изпитват каквото и да е затруднение по време на работа.

Функционалност

Много удобен и практичен работен плот е първото, което ще ви направи впечатление, когато погледнете тази фризьорска количка. С достатъчна дълбочина и специално обособени отвори за сешаор, четки, гребени и купи за смесване, тази количка ще ви позволи да изпълните всяка професионална задача с лекота, независимо в коя част на салона се намирате. Лекото плъзгане на малките маневрени колелца ви позволява да местите количката навсякъде - до измивната колона, до работната тоалетка или до стационарния сешоар.

Цели 5 дълбоки и лесно изваждащи се чекмеджета ще ви помогнат да подредите всички инструменти, уреди и консумативи, които използвате в ежедневната си работа, така че да бъдат в максимална близост, когато ви потрябват. Всяко отделно чекмедже на тази количка ви дава възможност да подредите своите работни инструменти, като ги степенувате по важност или по ред на използването, така че да намирате лесно всичко, което ви е необходимо.

Практична не само на думи, тази количка разполага с една много приятна опция – тя позволява едно или две от чекмеджетата да се монтират в страничната част на работния плот и по този начин да осигурят допълнително работно пространство при специфични процедури или за двама фризьори, работещи паралелно. Качество, практичност и разумна цена – това ви предлага Стилист.Бг с тази професионална количка.

Произход: Китай

Подобни продукти