Професионална фризьорска количка

149.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: MS21
Прегледи на продукта: 1310
Количество:     

Информация за Професионална фризьорска количка от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Професионална фризьорска количка

Предназначение: За удобен достъп до уредите и консумативите, използвани в салоните за красота

Модел: MS21

Произведено в: Китай

Без наличието на удобна работна количка, работата в салоните за красота би отнела много повече време и енергия, най-вече при достигането и набавянето на необходимите за конкретната процедура уреди, консумативи и инструменти.

Количката е чудесно средство за добра организация и подредба на инструментариума, а също и за правилното съхранение на по-деликатните продукти и уреди, като в същото време нейната мобилност дава възможност за тяхното преместване във всяка точка на салона, където е съсредоточена дадена манипулация.

Представяме Ви изключително удобна и функционална професионална количка, която може да послужи не само във фризьорските салони, но и във всеки козметичен салон, спа център, масажно студио, салон за маникюр и педикюр и др.

Количка модел: MS21 се отличава с невероятно елегантна визия и практичност. Тя има задрава пластмасова конструкция, изпъкваща със своя стилен и ергономичен дизайн. Изключително маневрена, благодарение на своите 4 гладко плъзгащи се колелца, тази работна количка няма да причини разливане на течности и падане на уреди и инструменти по време на нейното придвижване.

Моделът има, специално пригоден за разкрасителни манипулации работен плот, с улеи за надеждно закрепяне на купи за смесване на бои и други козметични продукти, както и на най-често използваните уреди, като сешоари, машинки за подстригване, маши и др. Непосредствено върху работния плот е разположена и удобна дръжка, предназначена за лесното придвижване на количката.

Професионална количка MS21 разполага с 5 дълбоки и лесно изваждащи се чекмеджета, в които с лекота могат да се съхранят и подредят всички компоненти от фризьорското и козметично оборудване. Качествената пластмаса, от която е изработен този модел дава възможност за лесно почистване и перфектна поддръжка.

Характеристики на модела:

  • Стилна, удобна и практична;
  • Лекота на придвижване, посредством 4 маневрени колелца;
  • Удобен работен плот с улеи и дръжка за преместване;
  • 5 дълбоки, гладко плъзгащи се чекмеджета;
  • Материал: пластмаса.
Подобни продукти