Професионална фризьорска количка

189.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 2.5
Наличност: На склад
Код на продукт: OT267
Прегледи на продукта: 3485
Количество:     

Информация за Професионална фризьорска количка от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална фризьорска количка

Характеристики на модела:

  • Тяло от пластмаса и метални елементи
  • Дълбок и удобен работен плот
  • 5 дълбоки и лесно плъзгащи се чекмеджета
  • Маневрени колелца
  • Стилен дизайн и функционалност

Защо ви е нужна работна количка?

Фризьорската количка е нещо, без което нито един салон не може да функционира. Тя дава удобство, тя внася ред и улеснява значително достъпа до различните работни инструменти и консумативи. Без нея хаосът, който ще настъпи ще забави много дори и най-опитния фризьор и ще отнеме излишни усилия в намиране на необходимите уреди и помощни средства.

Ние от магазин Стилист бг. знаем колко е важно за професионалистите да разполагат с перфектна организация в своята работа и затова предлагаме на всички свои клиенти една уникално удобна и функционална фризьорска количка, в която всичко ще бъде идеално подредено и на една ръка разстояние – през цялото време.

Какво ви предлага Стилист бг?

Ние ви предлагаме качество и здравина, на които можете да се радвате в продължение на години. Тази работна количка е изработена от здрава и устойчива на замърсяване и захабяване пластмаса. Нейното почистване с всички видове препарати е не само възможно, но дори необходимо, за да поддържате отлична хигиена на своето работно място.

Това, което е уникално при този модел е неговата практичност и функционалност. Дълбокият работен плот ви позволява да смесвате различни течности и да ги пренасяте без опасност от разливане и падане на някои смесителни купи или част от инструментите. Освен дълбок и широк работен плот, тази количка разполага с цели 5 дълбоки чекмеджета, в които ще можете да съберете цялото си работно оборудване и да го намирате за секунди.

Красивият дизайн и функционалност на тази количка се допълват от нейните малки, но изключително маневрени колелца, които ще направят нейното преместване максимално лесно, така че да имате на разположение своя помощник, независимо в коя точка на салона се налага да работите.

Произход: Китай

Подобни продукти