Професионална количка за фризьори

129.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: F120
Прегледи на продукта: 1166
Количество:     

Информация за Професионална количка за фризьори от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Професионална количка за фризьори

Предназначение: За удобен достъп и съхранение на козметични и фризьорски уреди и инструменти.

Модел: F120

Произведено в: Китай

Работната количка е изключително необходима във всеки салон за красота, където се търси максимална бързина и удобен достъп до всички уреди, инструменти и консумативи, използвани при различните разкрасителни процедури.

Нейната помощ се състои във възможността да имате на една ръка разстояние, всичко необходимо за конкретната процедура, независимо в коя точка на салона се намирате, благодарение на нейната мобилност и маневреност.

Количката за фризьори, която Ви представяме се отличава с изчистен, но изключително функционален дизайн, който дава възможност за чудесна интериорна съвместимост на модела с визията и площта на всяко работно помещение.

Модел: F120 е изработен от висококачествени материали, като конструкцията е от здрав и стабилен метал, а работният плот и чекмеджетата са от устойчива на замърсяване и захабяване пластмаса. Количката има 4 маневрени колелца, благодарение на които можете да я преместите с лекота, без да разливате течности и козметични продукти, разположени върху нея.

Най-горният рафт на количката изпълнява функцията на работен плот, върху който могат удобно да се разположат всички, необходими в текущата работа продукти и консумативи, за да се избегне загуба на време в изминаване на дълги разстояния, за тяхното вземане и връщане на обичайното им място.

Количката за фризьори има 4 дълбоки, лесно изваждащи се чекмеджета, в които може да се побере голяма част от инструментариума, използван в салоните за красота. Те дават възможност за прецизно подреждане и перфектна организация на всяка разкрасителна процедура.

Този модел работна количка позволява лесно почистване и поддръжка в перфектно състояние, за да може всеки салон за красота да разполага с така важното удобство, при изпълнение на различните процедури.

Характеристики на модела:

  • Материал: пластмаса, метал;
  • Стилен и функционален дизайн;
  • Лекота на преместване, посредством 4 маневрени колелца;
  • Пълна съвместимост с визията на всеки салон;
  • 4 дълбоки, лесно изваждащи се чекмеджета;
  • Удобен работен плот;
  • Устойчиви на замърсяване пласмасови чекмеджета и работен плот;
  • Здрава метална конструкция с неръждаемо покритие.
Подобни продукти