Практична фризьорска количка

69.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 838
Прегледи на продукта: 821
Количество:     

Информация за Практична фризьорска количка от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Практична фризьорска количка

Модел: 838

  • Подходяща за всички салони за красота, в които е необходима добра организация на използваните продукти, уреди и консумативи;
  • Изработена от качествена пластмаса;
  • 4 гладко плъзгащи се колелца за лесно и безопасно придвижване;
  • 3 дълбоки чекмеджета и един практичен работен плот;
  • Лесно почистване и поддръжка.

Работната количка е един от задължителните компоненти от оборудването на салоните за красота. Нейното присъствие осигурява правилното съхранение и организация на всички, необходими продукти и консумативи, използвани при разкрасителните процедури, като мобилността на този важен компонент спестява време и усилия на професионалиста.

Предлагаме Ви изключително функционална и практична фризьорска количка, подходяща както за всички фризьорски салони, така и за спа центрове, масажни студия и дерматологични кабинети.

Количката има удобни дръжки и 4 гладко плъзгащи се колелца, благодарение на които ще можете да я премествате с лекота там, където ще Ви послужи най-добре, без опасност от разливане на течности и изпадане на консумативи по време на придвижването.

Горният, работен плот е специално конструиран, съобразно спецификата на работа във фризьорските салони, като в него са създадени отвори за удобно съхранение на купи за смесване, сешоари и други помощни продукти, с цел максимално удобство на работещите в сферата на разкрасяването.

Тази работна количка е семпла и елегантна и ще допълни прекрасно визията на всяко работно помещение. Изработена от висококачствена пластмаса, тя е не само здрава, но и лесна за почистване от бои и химикали, за да имате винаги перфектно поддържан салон.

С този практичен модел ще постигнете максимално удобство. Необходимите в работата Ви уреди и консумативи ще бъдат винаги на една ръка разстояние, независимо в коя част на салона се извършва процедурата. Няма да се налага да губите ценно време в търсене на подходящия продукт, а Вашите клиенти ще получат бързо и качествено обслужване.

Произведено в: Китай

Подобни продукти