Помощна количка с дървени плотове

290.00лв. 249.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1157
Прегледи на продукта: 2247
Количество:     

Информация за Помощна количка с дървени плотове от онлайн магазин Стилист БГ


Помощна количка с дървени плотове

Приложение:

  • Козметични салони
  • Фризьорски салони
  • Студия за маникюр и педикюр
  • Спа центрове
  • Салони за масаж

Материали:

  • Метална конструкция
  • Дървени плотове
  • Пластмасови колелца

Защо да ни се доверите?

Стилист.БГ е онлайн магазинът, в който ще намерите всичко необходимо за оборудването на своя салон за красота. Ние ви предлагаме цялото оборудване, което ще ви бъде нужно за стартиране на нов салон или за реновиране на вече действащ такъв. Качеството на продуктите и изгодните цени са причина да бъдем предпочитан партньор на все повече професионалисти от сферата на разкрасяването.

Ние ви предлагаме една компактна, но невероятно функционална работна количка, подходяща за всеки малък, стартиращ салон за красота. Тя е много удачен избор за помещения с малка площ, където големите уреди и мебели са неподходящо решение. Нейните компактни размери са абсолютно компенсирани от високата ѝ функционалност, която ви позволява да организирате своята работа по най-оптималния начин.

Здрава конструкция

Най-важното предимство на работната количка е нейната здравина и ние ви предлагаме именно това – здравина и издържливост на всякакво натоварване. Моделът има стабилна метална конструкция, която е напълно защитена от корозия и захабяване. Формата на кострукцията също така улеснява достъпа до продукти, инструменти и консумативи и прави придвижването на съоръжението изключително лесно.

Здравината на дървените плотове дори няма смисъл да бъде обсъждана. Те ще издържат на тежестта на всеки уред, инструмент или козметичен продукт. Дървото има специално покритие, което ще го предпази от деформация при досег с влага или химични субстанции, използвани в салоните за красота.

Функционалност

За разлика от фризьорските колички, този модел не е пригоден за специфична употреба. Това дава възможност,  тази помощна количка да се използва практически навсякъде – в козметични и фризьорски салони, в салони за масаж, спа ценрове и в салони за маникюр и педикюр. С удобен горен плот и малко чекмедже, разположено непосредствено под него, тази количка ви позволява да организирате перфектно всяка манипулация, а допълнителните рафтове са още една възможност да имате на една ръка разстояние най-важните неща, за осъществяване на всяка процедура.

Произход: Китай

Подобни продукти