Овална фризьорска количка

85.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 1.8
Наличност: На склад
Код на продукт: A127
Прегледи на продукта: 1006
Количество:     

Информация за Овална фризьорска количка от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Овална фризьорска количка

Предназначение: За удобство при работа в салоните за красота

Модел: А127

Произведено в: Китай

Наличието на удобна и практична количка в салоните за красота улеснява максимално работата на професионалистите, полагащи грижи за нашия добър външен вид. Количката дава възможност за перфектна организация на манипулациите, като в същото време спестява време и усилия на фризьора или козметика при достигане до инструментите и консумативите, необходими в тяхната работа.

Предлагаме Ви практична работна количка с елегантен дизайн, изчистени линии и класическо приложение, която не само ще улесни Вашата работа, но ще придаде приятна и уютна атмосфера на всяко помещение.

Овалната форма на тази количка я прави изключително удобна за позициониране във всяка точка на салона, като липсата на ръбове и ъгли я прави лесна за почистване и добавя към нейните безспорни предимства.

Работна количка модел: А127 притежава гладко плъзгащи се колелца, благодарение на които се гарантира нейното придвижване там, където е необходима, без разливане на течности и други стилизаращи продукти. Горният плот разполага с две удобни дръжки, осигуряващи възможност за лесно преместване с едно движение на ръката.

Всеки един от трите практични рафта е достатъчно дълбок и притежава защитна преграда, предпазваща консумативите и инструментите от падане. Работният плот на овалната количка е оборудван с всички детайли, необходими в работата на салоните за красота, като в удобните улеи могат да се поставят купи за смесване на бои, сешоари и други работни компоненти.

Тази мултифункционална, красива количка е подходяща за организиране на работата не само във фризьорските салони, но и в студия за масаж, козметика, маникюр и спа центрове. Изработена от качествена пластмаса тя се почиства и поддържа в перфектно състояние с лекота.

Характеристики:

  • Елегантен и модерен дизайн;
  • Изработена от качествена пластмаса;
  • Обла форма за лесно почистване;
  • Гладко плъзгащи се колелца;
  • Три рафта за консумативи и един работен плот;
  • Неутрален черен цвят.
Подобни продукти