Мултифункционална фризьорска количка

109.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: MS04
Прегледи на продукта: 726
Количество:     

Информация за Мултифункционална фризьорска количка от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Мултифункционална фризьорска количка

Предназначение: За удобство при работа във фризьорски и козметични салони

Модел: MS04

Произведено в Китай

Работата в салоните за красота изисква бързина и прецизност, налагащи перфектна организация на всеки елемент от работата на професионалиста. Бързината, с която се достига до всеки инструмент или консуматив, по време на работа определя качеството на процедурите и количеството клиенти, които могат да бъдат обслужени.

Представяме Ви мултифункционална работна количка, подходяща както за фризьорски салони, така и за всички останали салони за красота, където е необходимо работните инструменти и консумативи да бъдат на максимално близко разстояние във всяка точка на работното помещение.

Количката е лесно подвижна, благодарение на маневрените си колелца, позволяващи придвижване, без разливане на течности до всяка работна точка, където нейното наличие е необходимо.

Тялото на този удобен работен уред е изработено от качествена пластмаса, устойчива на захабяване, позволяваща лесно почистване и поддръжка. Височината на количката е специално съобразена със спецификата на работа, с цел да се осигури максимално удобство по време на работа.

Модел MS04 притежава 4 гладко плъзгащи се чекмеджета, в които прецизно и удобно могат да се подредят и съхранят всички принадлежности, необходими за работа в един салон за красота. Тяхната дълбочина позволява съхранението на предмети с различна големина, като по този начин могат да се подредят дори по-големи уреди и разфасовки с козметични продукти.

Работният плот на мултифункционалната количка предлага достатъчно свободно пространство и възможност за правилно позициониране и съхранение на фризьорски уреди, като сешоари, машинки за подстригване, купи за смесване на бои и химикали, четки, гребени и др.

Тази работна количка не просто ще улесни в голяма степен работата на фризор, козметик или маникюрист. Тя ще организира перфектно цялото помещение, като в същото време ще му придаде по-уютна и модерна визия.

Характеристики:

  • Пластмасова конструкция;
  • Маневрени колелца;
  • 4 дълбоки, лесно плъзгащи се чекмеджета;
  • Дълбок и функционален работен плот.
Подобни продукти