Красива фризьорска количка

184.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: T-5019
Прегледи на продукта: 839
Количество:     

Информация за Красива фризьорска количка от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Красива фризьорска количка

Модел: Т-5019

Предназначение: За фризьорски и козметични салони

Представяме Ви елегантна и функционална количка, подходяща както за фризьорски, така и за козметични салони, спа центрове и салони за маникюр и педикюр. Нейната красива визия ще направи всяко помещение по-приятно и уютно, а нейното наличие ще улесни максимално работата на специалистите в сферата на красотата.

Тази работна количка е проектирана с много вкус и усет към детайла. Материалите, от които е изработена са с високо качество и са една изключително приятна комбинация от полирани дървени плоскости и хромирани метални части.

Моделът има маневрени колелца, даващи възможност за лесно преместване до всяка точка на салона, без разливане на течности, в случай че има такива върху някой от плотовете на количката. Възможността за позициониране на работната количка там, където е необходима е неното най-голямо предимство в работата на фризьора или козметика.

Количка модел: Т5019 има три работни плота, върху които могат да се подредят красиво и прецизно всички инструменти и консумативи, необходими за конкретните разкрасителни процедури.

Всеки един от трите плота има елегантна, ограждаща метална рамка, предпазваща, поставените върху количката предмети от изпадане по време на работа или преместване.

Красивата работна количка позволява лесно почистване от бои и други козметични материали, с цел да се осигури максимално ниво на хигиена и дълъг работен живот на модела.

Красотата и удобството на този модел позволяват той да се използва, като работен щанд в някои магазини, където по приятен начин да се аранжира част от стоката или да се поставят украсителни орнаменти, с които да се допълни визията на интериора.

Характеристики на модела:

  • Елегантна визия;
  • Функционално приложение;
  • Състояща се от овални дървени плотове и метални свързващи части;
  • Маневрени колелца;
  • Метални ограждащи орнаменти;
  • Лесна за почистване и поддръжка;
  • Подходяща за фризьорски и козметични салони, спа центрове, салони за маникюр и педикюр и магазини.

Произведена в Китай

Подобни продукти