Работна количка с PVC плотове

240.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1146
Прегледи на продукта: 1582
Количество:     

Информация за Работна количка с PVC плотове от онлайн магазин Стилист БГ


Работна количка с PVC плотове

Приложение:

  • Козметични салони
  • Масажни студия
  • Фризьорски салони
  • Салони за маникюр и педикюр
  • Лекарски кабинети
  • Спа-центрове

Материали:

  • Метална конструкция
  • PVC плотове
  • Пластмасови колелца

Стилист. БГ ви предлага една мултифункционална количка с широко приложение, която ще ви улесни максимално в работата, тъй като ще направи по-достъпни най-важните уреди и продукти, които използвате в своята работа. Тази работна количка е с компактни размери и отворени рафтове, което ще направи достъпа до предпочитаните консумативи по-лесен и бърз.

Мобилност

Работната количка е изключително маневрена и лесно подвижна, което гарантира, че поставените върху нея течности няма да се разлеят при преместване, а стъклените съдове няма да изпаднат и да се счупят. Малките гумирани колелца на количката ще направят нейното придвижване плавно и безпроблемно, дори ако подът на вашето помещение не е абсолютно гладък и равен.

Функционален работен плот

Моделът има общо три плота, като най-горният е пригоден, като работен. Той има малка оградка, която ще предпази предметите от изпадане и малко, подвижно чекмедже, разположено непосредствено под работния плот, в което можете да съхранявате по-важните консумативи и продукти.

Допълнителни поставки

Две на брой са допълнителните поставки, върху които можете да подредите уредите и инструментите, необходими за текущите манипулации. Стъпаловидното подреждане на трите плота улеснява значително достъпа до всеки инструмент и консуматив и в същото време дава възможност да държите количката до стената, когато не ви е необходима, за да спестите ценно работно пространство.

Това, което е най-забележително в тазки компактна работна количка е нейното мултифункционално приложение. Тя може да се използва в козметични салони, като се мести с лекота до козметичното легло, до работния плот или до масата за маникюр и педикюр, а също и да се ползва, като помощен уред в масажни студия, спа-центрове и в дори лекарски и рехабилитационни кабинети.

Избирайки тази професионална работна количка вие ще спестите не само пространство, но и време, което иначе бихте прекарали в търсене на най-необходимите неща. Тя ще се впише идеално към интериора на всеки салон и ще подпомогне сложните и отговорни процедури.

Произход: Китай

Подобни продукти