Количка за фризьори

114.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6097
Прегледи на продукта: 1223
Количество:     

Информация за Количка за фризьори от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Количка за фризьори

Предназначение: За професионална употреба във фризьорски салони

Модел: 6097

Характеристики:

  • Лека пластмасова конструкция;
  • 4 маневрени колела с опция за застопоряване;
  • Ергономичен дизайн;
  • Дълбок работен плот с улеи за професионални уреди и продукти;
  • 5 дълбоки чекмеджета за инструменти и консумативи;
  • Лесна за почистване и поддръжка.

Фризьорската количка спокойно може да бъде наречена дясната ръка на фризьора. Тя също така може да бъде определена, като опитен секретар, защото благодарение на нея, работата на фризьора е организирана перфектно, с цел да се пестят време и енергия по време на работа.

Представяме Ви професионален модел количка, с чиято помощ работата на всеки фризьор ще бъде много по-лесна и организирана. Тя се отличава със стилен, ергономичен дизайн, който ще се впише перфектно към визията на всеки модерен фризьорски салон.

Количката за фризьори има лека, но здрава пластмасова конструкция, позволяваща лесното преместване на модела до всяка точка на работното помещение. Нейните маневрени колелца осигуряват гладко плъзгане, без неприятно разливане на течности и дават възможност за застопоряване на модела, с цел да се избегне нежелано преместване по време на работа.

Този модел фризьорска количка има дълбок работен плот с различни по големина и форма улеи, в които стабилно могат да се подредят сешоари, флакони с професионални продукти и купи за смесване на бои и други професионални препарати.

Професионалната количка има цели 5 лесно отварящи се чекмеджета, в които могат да се подредят всички консумативи и инструменти, необходими в работата на фризьора. По този начин всичко, необходимо за дадена процедура ще бъде на една ръка разстояние, без да се губи излишно време и да се прекъсва работният процес.

Тази количка е не просто фризьорска количка, а количка за фризьори, които знаят как най-правилно да организират своята работа. Тя е подходяща както за големи, така и за малки работни помещения, като нейното присъствие ще донесе безброй позитиви на всеки фризьорски салон.

Подобни продукти