Фризьорски колички за професионалисти

За да изглеждаме винаги добре е необходимо да полагаме нужните грижи за тялото, кожата и най-вече косата си. Грижата за косата отнема ежедневно част от нашето време, тъй като тя се нуждае от постоянни процедури, които да я поддържат в добър вид.

За да имаме хубава коса и добре оформена прическа е необходимо редовно да посещаваме фризьорски салон, където тя да бъде подстригвана, боядисвана или оформяна в стилна фризура.

Фризьорските салони са мястото, където ежедневно се стича поток от хора, които желаят да получат своята доза грижа за косата. Там работят професионалисти, които извършват огромно количество работа на ден и за целта са се погрижили да оборудват своето работно място с всичко необходимо за качественото изпълнение на процедурите.

Голяма част от предлаганото фризьорско оборудване е създадена с цел да се улесни максимално работата на фризьора, като му се спестят излишни движения и време необходими за достигане на всеки елемент от неговите помагала.

Най-ползваната част от оборудването в един фризьорски салон е фризьорската количка, върху която са поставени всички важни уреди и инструменти на фризьора. Върху тях могат да се монтират и допълнителни стойки за сешоар, маша или преса, които пречат на оплитането на техните кабели и са винаги на една ръка разстояние.

Фризьорските колички са вид подвижни стелажи с различен по брой етажерки или чекмеджета, върху които е подреден всеки един инструмент, така че да бъде достигнат по най-бърз и лесен начин.

Количките са изработени предимно от пластмаса, като някои от тях имат и метални елементи. Цветовете, в които са най-предпочитани са тези от тъмната гама, тъй като най-малко се замърсяват и захабяват от ежедневно използваните върху тях химически препарати и бои.

Фризьорските колички, освен като подвижна поставка за инструменти служат и като работен плот, върху който се подготвят и смесват много от препаратите, ползвани за различните процедури по направата на една прическа.

Подреждане: