Комплект - измивна колона със стол

680.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 197
Прегледи на продукта: 1030
Количество:     

Информация за Комплект - измивна колона със стол от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Комплект – измивна колона със стол

Представяме Ви класически модел измивна колона, подходяща за по-малки помещения. Тя има здрав, устойчив корпус, което в никакъв случай не пречи цялата колона да бъде позиционирана в друга точка на фризьорския салон, в случай на нужда. Колоната има стандартна, фиксирана височина и върху нея е поставена дълбоката керамична мивка, която дава възможност в нея да се измиват коси с всякаква дължина.

Мивката се предлага в елегантен черен цвят, който прави по-незабележими временните замърсявания с бои и други фризьорски химикали. Тя е оборудвана със смесител за топла и студена вода, както и с подвижен душ за максимално лесно и качествено измиване косата на клиента.

Към колоната са включени връзки за свързване към водопроводната мрежа, както и сифон за отвеждане на отпадните води, което Ви позволява в най-кратки срокове да монтирате измивната колона и да пристъпите към нейната експлоатация.

Столът към тази измивна колона е семпъл модел, без възможност за допълнително регулиране на неговата конструкция. Удобството на този стол се състои във възможността да бъде преместван и ползван към всяко работно място в един фризьорски салон.

Той има мека тапицерия от изкуствена кожа и подлакътни облегалки, които ще позволят на клиента да се отпусне и наслади на процедурата. Черният цвят не позволява покритието да се замърси и захаби от фризьорските продукти.

Този семпъл, но изключително практичен комплект измивна колона + стол Ви дава възможност да извършите качествено всяка фризьорска манипулация, като същевременно осигурите на своите клиенти максимално удобство по време на процедурите.

Измиването косата на клиента е една от най-често прилаганите процедури във фризьорските салони. От качественото измиване на косата зависи цялостната визия и трайност на прическата, затова всеки салон трябва да разполага с професионален модел измивна колона, създадена съобразно добрите фризьорски практики.

Този комплект измивна колона ще придаде елегантност дори на най-невзрачното помещение и ще накара Вашите клиенти да се чувстват приятно във Вашия салон.

Подобни продукти